slavekve píše: 04.05.2020 09:41 Souhlasím s kozelosem.
Pokud jde o F9, tak zatím je lze nainstalovat jen na 3.3 nebo 3.4. Ale pamatuj, že pokud reformatuješ na 3.3, tak zpět na 3.0 nelze přejít.
Jak ty mapy nahraju do 3.3 ?
slavekve píše: 04.05.2020 09:41 Souhlasím s kozelosem.
Pokud jde o F9, tak zatím je lze nainstalovat jen na 3.3 nebo 3.4. Ale pamatuj, že pokud reformatuješ na 3.3, tak zpět na 3.0 nelze přejít.
Když jsem porovnával oba soubory, tedy jeden poškozený a jeden v pořádku, tak co se týče té velikosti, tak byly naprosto stejné...slavekve píše: 18.05.2020 12:21 To je přesně ono, ty soubory musejí být přesně stažené, nejlépe s kontrolním součtem. A soubor reformat.lst musí přesně obsahovat názvy souborů, které jsou v SyncMyRide včetně malých a velkých písmen.
slavekve píše: 18.05.2020 19:25 Ale velikost souboru a kontrolní součet je nebe a dudy. Já jsem to dělal tak, že jsem každý tar.gz nechal zkusmo rozbalit. Pokud to prošlo úspěšně, tak jsem soubor považoval za nepoškozený, pokud ne, tak jsem jej stáhnul znovu. Pokud si jej za 2 E necháš stáhnout od Diamondeara, tak máš jistotu, že je korektní.
Po aktualizacii Sync 3 v 3.0 19205 neprehrava zvuk navigacie pri počuvani radia,po spusteni cez hudba play hlas navigacie prehrava.V mobile nainštalovana najnovšia verzia AA. SAMSUNG A20e android10,sparovane cez BT,spojene origo kablom.Niekolko krat reset Syncu,reset telefonu a stale to iste.slavekve píše: 02.10.2019 20:19 Oficiální aktualizace Sync 3 v 3.0.19205 pro MY17
Nav:
https://ivsubinaries.azureedge.net/owne ... Update.zip
Non Nav:
https://ivsubinaries.azureedge.net/owne ... Update.zip
Je moznemapy F9 nahrat do 3.3 ? Pokud ano poradite me jak ?
Přešel jsem zpět na verzi 5.0 (podle data vydání jsem si myslel, že je to poslední, kde mi hlasové pokyny fungovaly) a nic. Asi se vrátím zpět na aktuální a budu věřit ve vyřešení.slavekve píše: 21.05.2020 08:55 Bez problémů se můžeš vrátit na předchozí verzi. Já zvuk navigace vypínám, protože nevidím důvod poslouchat několikrát za sebou kdy odbočit. Na to bylo dobré iGO s hlasem Pavla Lišky. Ta ale není online, takže teď používám Waze přes AA.
Stáhni si celý soubor z Diamondearova disku - pro přihlášení zaplatíš 2 Eura paypalem na adresu diamondear72@gmail.com
Předposlední verze Sync3 3.0.19205 je tady:Stanley_vy píše: 22.05.2020 07:37Přešel jsem zpět na verzi 5.0 (podle data vydání jsem si myslel, že je to poslední, kde mi hlasové pokyny fungovaly) a nic. Asi se vrátím zpět na aktuální a budu věřit ve vyřešení.slavekve píše: 21.05.2020 08:55 Bez problémů se můžeš vrátit na předchozí verzi. Já zvuk navigace vypínám, protože nevidím důvod poslouchat několikrát za sebou kdy odbočit. Na to bylo dobré iGO s hlasem Pavla Lišky. Ta ale není online, takže teď používám Waze přes AA.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti