P.S. - já si dlouhodobě vybral Vervu a mám s ní najeto dnes už 60000km. Auto už má 200000km a motor je v kondici hřebce před Velkou Pardubickou...

Vzhledem k tomu, že přechodová nafta je do -8C a zimní do -20C (plus mínus), tak co se nelíbí? Zimní má téct z pistole od 1. 12. a z rafinerie od 15. 11., aby se to stihlo zavést všude. Pokud má pumpa velkou zásobu přechodové nafty (je levnější), tak i třeba 4.12. z pistole teče přechodová nafta.Jardak píše:Nevíte někdo jestli se dá nějak zjistit jakou výtoč má konkrétní čerpací stanice? Jedná se mi o to,že beru vervu u čerpací stanice benzina plus v Třemošné u Plzně. Dřív to byl hlavní tah na Plzeň,ale teď už je nějaký čas otevřen obchvat Třemošné a zmíněnou benzinku míjí,tak si myslím,že jim určitě klesla výtoč. Bral jsem naftu a zeptal se na kolik je stupňů,řekli mi,že na -23.Za 14 dní jsem tankoval zas a řekli mi to samé,takže tam asi byla furt ta samá nafta.
Tohle vlákno jsem opravdu celé nečetl, nemám na to čas ani chuťEidž píše:2Hampy: spokojený zákazník je i věrný zákazník. Což neplatí o tom, pokud si máš získat zákazníka. A faktem je, že Shell ČR udělal marketingový tah, že prodává aditivované paliva, neboť to bylo v době, kdy se v ČR dělala masáž zákazníků. A Shell sliboval zázračnou přísadu, která sníží spotřebu.
Realitou bylo, že celý koncern Shell vyrobil té přísady vyrobil tolik, že to vycházelo molekulu na litr paliva...
A v testech akreditované laboratoře, mimochodem, kdyby jsi toto vlákno přečetl, tak by jsi věděl, že zde je pdf s tímto testem, vyšlo, že u Shellu je nafta a prémiová nafta pořád to samé. Vzhledem k tomu, že prémiová se prodávala o 1 Kč dráž, pro Shell, super nápad. Vyrobit tunu letáků, zaplatit reklamu a pak z pistole teče pořád to samé.
Mě, jako zákazníka takové chování naštvalo.
A i proto jsem trochu zdrženlivý k nové řadě paliv Fuelsave. Počkám na test akreditované laboratoře. To, že zde či jinde na fóru někomu klesla spotřeba nebo stoupla je nerelevantní. Nemáš motor na brzdě, aby jsi změřil výkon a změřil spotřebu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti