Xenonove predni svetla
- klika79
- Nováček
Re: Xenonove predni svetla
Tak světla seřízené a když jsem se jel projet tak mne zastavily páni policajti a o xenonech ani slovo jenom doklady a povinná výbava.....
Ford Focus Combi 1.8 TDCI 74 Kw 2003 - Bouráno
- prodáno .....
Ford Focus kombi 1.6 Tdci 66 kw 2006

Ford Focus kombi 1.6 Tdci 66 kw 2006
-
- Test driver
No ved to boli "iba" policajti,tak co sa cudujes 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě se vrátím k těm hokejkám.Koukal jsem na kamarádovu fabii rs s origo xenama a žádné hokejky nemá.Je to rovný jako pravítko...
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
cože ?on to má rovný ????? to je blbost to světlo rovně je jen pokud to má nastvený pro provoz v UK
už ani v USA to nedávaj do nových aut

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na to.Najel před garážová vrata a bylo to rovný....Nikde nic.Auto je tak r.v.04 cca.Ale žádné úpravy na světlech určitě nedělal.Není na to...
Nejspíše se mu přepla clona (pro dočasný provoz v Anglii),nebo se v tom světle někdo vrtal ,protože rovný to nemůže nikdy být .Pak by např. špatně viděl chodce na krajnici a td. 

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takže video pro Kóťu. Je to jenom mobilem kolem 5:50 ráno. Pro porovnání jsem zkusil natočit i firemní Fiestu s H4-kama. No ale mobil není lidské oko.
Focus Xenon H7R 6000k 35W
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BYqfDBC4CEg[/youtube]
Fiesta 2003, halogen H4 55W
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iVnVcDoCuUo[/youtube]
Ještě zkusím ty fotky zepředu s halogenem.
Focus Xenon H7R 6000k 35W
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BYqfDBC4CEg[/youtube]
Fiesta 2003, halogen H4 55W
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iVnVcDoCuUo[/youtube]
Ještě zkusím ty fotky zepředu s halogenem.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na netu jen pres mobil,tak to zkouknu az doma,ale zatim diky!
-
- Zkušený
Přijde mi, že na Mondeu jsou ty hokejky hrozně velké. A někteří protijedoucí řidiči, kteří jedou levotočivou zatáčkou a já ji mám jako pravou tak na mě blikají, že je oslňuju
Nikdy jindy se bliknutí od protijedoucích nedočkám, jen v případě zatáčky (sám vidím, že jim to šajním do kabiny, ale co nadělám
). A to ještě někteří oslnění jen nebliknou, ale přepnou dálkové a nechají je i když se dostanou z oné hokejky a na mé probliknutí dálkovýma nereagují 

Nikdy jindy se bliknutí od protijedoucích nedočkám, jen v případě zatáčky (sám vidím, že jim to šajním do kabiny, ale co nadělám

Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mam kvizovou otazku.mam halogeny a koupil jsem xeny.konektory si precvakam,ale nevim jak na napajeni trafa.je tam zlutej a hnedej vodic,ale do ktereho poslat +12 a do ktereho -?ma to focus stejne barevne?muzu ten privod na trafo prepolovat nebo ho znicim?
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si vzpomnel na tenhle martasuv prispevek.to by tedy znamenalo,ze prepolovanim to neznicim,protoze konstrukce bude u origo a hid principielne stejna,ne?Marťas píše: Dej si bacha na polaritu. Taky jsem to nejdrive zapojil obracene a proud mi sel jen do ballastu, z nej uz do vybojky ne. Stacilo otocit kablik
- LukášV
- Nováček
Co jsi koupil za xenony ??
žlutej +
hnědej -
žlutej +
hnědej -
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Originaly na mondeo.predpokladam,ze barvy jsou teda stejny.taky mam hnedou a zlutou.takze je to tak jak pises?
- BobTDCi
- Zkušený
No nemôžem sa nevyjadriť - dodatočn montáž neschvaľujem a som zásadne proti nej!!!
Pokiaľ to nie je originál svetlo so šošovkou a tlakovým ostrekovaním a tiež dynamickou nivelizáciou výšky svetelného lúča - tak je to vyslovene bezohľadné.
Skoro dennodenne sa presviedčam o tom aké hnusné je stretať takéto autá - svietia z pôvodného svetlometu - z obrovskej plochy! v porovnaní so šošovkou a nechutne oslňujú. Nikdy by som nechcel žiť s pocitom, že kvôli mne a mojim svetlám niekto vyletel z cesty, alebo zrazil (neosvetleného ako inak - ako to denne vídame žiaľ)chodca - ktorého na svojej strane nevidel a nemal šancu vidieť, lebo bol oslnený mojimi xenónmi...ktoré svietili vysoko v danom okamihu - alebo preto, že boli špinavé reflektory - od áut idúcich predo mnou...a celá plocha ich pôvodne čírej optiky sa stala akoby projekčnou plochou/podobne ako mliečna žiarovka/ a svietili na všetky strany...
Nehovorím to preto, že teraz náhodou originálne xenóny mám. Ak ich moje ďalšie auto mať nebude - nikdy neurobím takú bezohľadnosť, aby som ja videl dobre a ostatní nech trebárs "skapú"...
Uvažujte a spomeňte si na moje slová - keď také auto stretávate, že až musíte prižmurovať oči a aj tak ledva čakáte aby už prešiel popri Vás a neoslňoval a neoslepoval Váš zrak.
Origo xenóny naopak oslňujú menej /vďaka malej svietiacej ploche a vyššej presnosti svetelného lúča/ a vidíme podstatne lepšie ako keď ide oproti klasická číra optika na Fábii trebárs s H7 alebo v inom s H4.
Chcem iba aby ste sa nad tým zamysleli - každopádne je to bezohľadnosť.

Pokiaľ to nie je originál svetlo so šošovkou a tlakovým ostrekovaním a tiež dynamickou nivelizáciou výšky svetelného lúča - tak je to vyslovene bezohľadné.
Skoro dennodenne sa presviedčam o tom aké hnusné je stretať takéto autá - svietia z pôvodného svetlometu - z obrovskej plochy! v porovnaní so šošovkou a nechutne oslňujú. Nikdy by som nechcel žiť s pocitom, že kvôli mne a mojim svetlám niekto vyletel z cesty, alebo zrazil (neosvetleného ako inak - ako to denne vídame žiaľ)chodca - ktorého na svojej strane nevidel a nemal šancu vidieť, lebo bol oslnený mojimi xenónmi...ktoré svietili vysoko v danom okamihu - alebo preto, že boli špinavé reflektory - od áut idúcich predo mnou...a celá plocha ich pôvodne čírej optiky sa stala akoby projekčnou plochou/podobne ako mliečna žiarovka/ a svietili na všetky strany...
Nehovorím to preto, že teraz náhodou originálne xenóny mám. Ak ich moje ďalšie auto mať nebude - nikdy neurobím takú bezohľadnosť, aby som ja videl dobre a ostatní nech trebárs "skapú"...
Uvažujte a spomeňte si na moje slová - keď také auto stretávate, že až musíte prižmurovať oči a aj tak ledva čakáte aby už prešiel popri Vás a neoslňoval a neoslepoval Váš zrak.
Origo xenóny naopak oslňujú menej /vďaka malej svietiacej ploche a vyššej presnosti svetelného lúča/ a vidíme podstatne lepšie ako keď ide oproti klasická číra optika na Fábii trebárs s H7 alebo v inom s H4.
Chcem iba aby ste sa nad tým zamysleli - každopádne je to bezohľadnosť.

Seat LEON II, 1.9TDI PD 105k, 06/2010´
Predtým: Ford Focus II Titanium kombi, 1.6TDCi 110k, 10/2005´
Predtým: Renault Mégane II sedan, 1.5dCi 82k, 2004´
Predtým: Renault Clio II, 1.5dCi 65k, 2001
Predtým: Ford Focus II Titanium kombi, 1.6TDCi 110k, 10/2005´
Predtým: Renault Mégane II sedan, 1.5dCi 82k, 2004´
Predtým: Renault Clio II, 1.5dCi 65k, 2001
-
- Test driver
Iba potvrdim,ze zdielam presne rovnaky nazor voci tejto bezohladnosti