Kolega mal Cromu 2.5TD, neskutocny nabeh, mozno az 700k km, tiez mu zacalo tiect cerpadlo. Pretesnil a bolo. Co ho to stalo, uz sa nepamata. CR cerpadla ako take su spolahlivejsie - aj na ostatnych autoforach je minimum staznosti na ich funkcie. Pruser je akurat u CR systemu Siemens / Continental, pretoze s oblubou drhne (a nasledne odchadza) tlakovy ventil sluziaci na regulaciu tlaku paliva v raile. Podla informacii z dieselservisu starych 3/4 roka sa to neda repasovat, jedine vymenit komplet cerpadlo, co je cca 1000 EUR. Tiez ma s velkou pravdepodobnostou postihol tento problem, nastastie pomohlo vyjazdit niekolko nadrzi premiovej nafty. Prejavovalo sa to hlaskou ESP Fail po vytoceni motora cez 4000 - 4300 otacok (pravidelna operacia vymetania pavukov raz za 500 km, po rade servisaka som to zacal prevadzkovat castejsie.).
Vratim sa k vadnemu turbu 1.6TDCI/HDI - Po repase turba sme so sluzobnym zabozrutom najazdili cca 3000 km a turbo huka znova

K certu s takym motorom. Na tacho svieti 128 tisic km, auto je urcene do drazby o cca mesiac a pol. Momentalne sa mi trasu kolena, aby sme nenafasovali Fobiu 1.4TDI PD HTP (trojvalec)...
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO