buracka
- tomason
- Test driver

Re: buracka
ty voe já bych ho trefil snad ,já bych je zavolal něco bych vymyslel že si myslim že je nalitej .To bych byl vážně vzteklej
Ať s tim máš co nejmíň problémů 
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
nechapu , proc budes cekat , zavolal bych je hned , sepisou , zakresli a pokud ho uznaji vynikem tak na hlasit na pojistovnu a on pokud to nenahlasi tak ho bude pojistovna honit .mirec1000 píše:snad si to zajtra neda opravit...
Policajtov som nevolal, lebo som mal podobny priklad,zavolal som nehodovku, mal som svedkov, SPZ a ked ho vylustrovali tka z druheho okresu prislo, ze bol predvolany, pouceny ze ma ist na poistovnu a nic. Skoncilo to skor ako zacalo![]()
Rano volam kamosa plicajta co s tym.
Ma maximalne nasr.., este pred nim som nasiel kusok laku v tom cupliku...
to je jako kdyz te naboura a nema povinne ruceni , tak ti to pojistovna uhradi ale po nem to bude vymahat . a ver mi pro ne se exekutori pretrhnou .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
chmelko
- Test driver

normalne zavolaj policajtov a povedz s tým,že vinnik odišiel od nehody, vypatral si ho, ale všetko popiera...
len pozor aby sa to nezvezlo nejako na teba
len pozor aby sa to nezvezlo nejako na teba
-
hasis
- Nováček

- yozefb
- Pokročilý

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ne vzdy pravidlem, mel jsem to same, zrcatko pryc, muj bily lak na vedle stojicim aute v presne vysce zrcatka, policajti vysetrili, rikali, ze to bude ok a nakonec po pul roce ze pry tam nebyl dukaz, ze ten lak je fyzicky muj.foki píše:presne tak byl jsem toho svedkem , naboural nekdo v ulici P406 a ten majitel vedel kdo stal pred nim , za chvili prijely benga , nafotili , a asi za hodinu prijel ten pan (ze ho sehnali v praci ) zacali pristavovat auta merit vysky , kontrolovat oder barvy a nakonec ho uznaly vinným , vymenily si pojistky a bylo to .
Idealne je si "najit" svedka. Pak uz to neni tvrzeni proti tvrzeni. Ale myslim, ze kdyz jsi policajty nezavolal hned, tak ted uz nevim, jestli s tim jde neco udelat
- mirec1000
- Nováček

Skusam sa s nim dohodnut, zajtra mi da vediet.
Znamy policajt ma "odradil" ze pokial on bude tvrdit opak, neda sa jedno znacne zistit kto je vlastne vinnik a policajt bude tlacit aby sme sa dohodli...
Znamy policajt ma "odradil" ze pokial on bude tvrdit opak, neda sa jedno znacne zistit kto je vlastne vinnik a policajt bude tlacit aby sme sa dohodli...
- Compressor
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Policajty jsi měl volat hned!!! Ikdyby to nemělo žádný efekt a ne čekat až zahřmí.
- hihi
- Zkušený

By mě zajímalo, jak se teď dá DOKÁZAT, že škodu způsobil onen člověk, když to již v okamžiku škodné události šlo taky obtížně. Nicméně takhle dostal možnost se připravit... A proč by nezačal tvrdit, že to vzniklo parkováním focuse? Nezavolat policajty v okamžiku zjištění škody byla obrovská chyba. Já bych jí vyčíslil na 30 tisíc. Já být tím druhým, tak teď začnu tvrdit, že poškozený jsem já a ty policajty zavolám já... Dokažte opak...
FF MK3, 2015, 1.5 TDCi 88 kW
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
- tPiko
- .

- Kontaktovat uživatele:
A ako je to v pripade ak sa jedna o sluzobne vozidlo?
Konkretne moj cerstvy pripad:
Nacuval som dodavkou do stojaceho kamiona, tahaca. Schytali to u oboch plechy, svetla aj nejake plasty. Dodavka a PZP je na firmu, kde pracujem. Kamion patri tiez nejakej firme, a na tu firmu maju PZP a aj HP.
Jednali sme bez policie, len si vymenili udaje. Vinnik som jednoznacne ja, takze co mozem teraz cakat alebo na co si mam davat pozor? Dik
Konkretne moj cerstvy pripad:
Nacuval som dodavkou do stojaceho kamiona, tahaca. Schytali to u oboch plechy, svetla aj nejake plasty. Dodavka a PZP je na firmu, kde pracujem. Kamion patri tiez nejakej firme, a na tu firmu maju PZP a aj HP.
Jednali sme bez policie, len si vymenili udaje. Vinnik som jednoznacne ja, takze co mozem teraz cakat alebo na co si mam davat pozor? Dik
-
zirafak
- Test driver

Nic extra.Proste sa mu skoda uhradi z tvojho/zamestnavatelovho/ PZP.Najjednoduchsie a bezbolestne.Akurat na buduci rok Vam mozu navysit poistne/zalezi vsak aj od poistovne,lebo vacsinou jednu poistnu udalost toleruju/
- viperk
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
a zaměstnavatel potom bude po tobě případnou finanční újmu na ručení chtít zaplatit 
Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust
- killerhammer
- Test driver

este mozes nepodpisat ten papier co ti dojde z tvojej poistovne na potvrdenie jeho skody
a tvarit sa, ze toho cloveka nepoznas 
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jj dobrá rada
Vyměnili si údaje a teď bude dělat že ho nezná :idea:Kam se poděla slušnost??
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- madbugie
- Zkušený

bohužial žiadna slušnosť, ale tvrdá realita... (bohužial žijeme scurvenu dobu...)
keď ho nečapneš hneď a ti nepodpíše papiere (ktore by sme všetci mali mať v aute) ale si iba vymeníte údaje, tak na druhý deň zaprie aj nos medzi očami a ty môžeš akurát tak one že nič...
keď ho nečapneš hneď a ti nepodpíše papiere (ktore by sme všetci mali mať v aute) ale si iba vymeníte údaje, tak na druhý deň zaprie aj nos medzi očami a ty môžeš akurát tak one že nič...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta