Zdravim, mam porblem s otackami a nenasiel som vlakno kde sa riesilo presne to, co mam ja

tak pisem sem.
Zaciatok problemu bol povodne v neklesani otacok po vyradeni rychlosti, co sa vystupnovalo az zvysenim otacok na 3000 po vyradeni rychlosti a klesnuti na volnobeh az po zastaveni po cca 2-3 sekundach. Po precitani par vlakien na fore som dospel k zaveru ze sa kuknem na potenciometer skrtiacej klapky a volnobezny ventil. Potenciometer skrtiacej klapky som premeral, zistil ze priebehy su skokove a nie linearne ako by mali byt. Bingo, myslel som si. Objednal som teda z
http://www.autosensorberlin.com potenciometer skrtiacej klapky a kedze cena bola ok tak rovno aj volnobezny ventil. Vymenil a teraz moj terajsi problem.
Po vymene som to skusil najprv bez resetu RJ. Na prve nastartovanie sa mi to pozdavalo o 100% lepsie, no otacky po vyradeni drzal motor aj tak zvysene na 2000, ale padli rychlejsie ako predtym cca po 1s, co by bolo hadam aj v norme.
Po vypnuti motora a znovunastarovani vsak zacala svietit kontrolka motora a povodne problemy sa vratili. Usudil som, ze RJ je asi zmetena z novych dat a teda som odpojil baterku pre reset.
Po pripojeni baterky a nastartovani nasledovala klasicka ucenliva procedura 3 min volnobeh na ustalenia a zohriatie. Otacky sa ustalili krasne na 750 bez kolisania. Pri pokuse drzat otacky dalsie 3 min. na cca 1200 som bol neuspesny ako po ostatnych X krat co som to robil aj na Focuse aj na Mondeu. Proste akonahle brnknem do plynu vyleti to na cca 3000. Samozrejme som sa to snazil ukocirovat ale ako vravim spravalo sa to normalne ako pri ostatnych uceniach co som robil.
No, po tejto procedure som vyrazil na okruznu jazdu, ale uz po prvom vyradeni otacky vyleteli na 4000, toto aj po dvojke, troje, proste stale. Brzdenie motorom je nemozne, pri zaradenej stvorke mam nechceny "tempomat" na 50ku

, proste ci mam alebo nemam stlaceny plyn RJ do motora laduje benzin ako najata. Ked mi predtym neklesali otacky, tak cca po 2-3 sekundach po uplnom zastaveni klesli z 2-3000 na volnobeh, teraz to ako sproste toci 4000 az 10 sekund. Auto stoji, reve ako besne a vsetci na mna kukaju

Nechapem to, uz som z toho zufaly. Po znovunastartovani sa zase zasvietila kontrolka motora.
Napada niekoho kde dalej ako za snimacom polohy skrtiacej klapky by mohol byt problem ? Alebo je niekto kto mal podobny problem a vymenou snimaca a volnobezneho ventilu sa to nezlepsilo, naopak este zhorsilo ? Fakt ma nic nenapada, inak by som sem nepisal.
vdaka za pomoc a sorry za dlhy prispevok