Byl jsem tam jen jednou, zkusit naklonovat klicek zapalovani. Nepovedlo se jim to stejne jako u Fordu v NJ.Pupca píše:...
PS: Je to trochu offtopic, ale - Ma nekdo dalsi zkusenost se servisem AutoKora - Kopecky z VM?
Oprava koroze
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Vody
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Muzes to vzit pres centralu, jako prvni bych mozna zkusil pohrozit centralou, anonymne a pak tam oficialne zavolat. Pokud uz by to bylo pres centralu a byli by stejne protivni, tak uz bych to tam nedal - tak jsem to taky udelal a radeji to necham hnit dal.Vody píše:Znate nekdo servis forda v Brne kterej by opravil v ramci zaruky korozi Focuse z roku 98 bez servisni knizky? Uz ve dvou me poslali k sipku
- Hurvajs
- Pokročilý
Tak pánové, v pondělí nebo v úterý frčím k Charouzovi do Štěrbohol k nafocení mého FF, tak držte palce, ať mi to pak centrála schválí. Jsem rozhodnutej do nich jít tvrdě za každou cenu a dovést to ke zdárnému konci. Pak dám vědět, jak jsem dopadl. 

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- Ahmed
- Test driver
Na Charouze tvrde nemusis, jeste jsem neslysel o nikom, kdo by tam mel nejaky problem s uznanim...Hurvajs píše:Tak pánové, v pondělí nebo v úterý frčím k Charouzovi do Štěrbohol k nafocení mého FF, tak držte palce, ať mi to pak centrála schválí. Jsem rozhodnutej do nich jít tvrdě za každou cenu a dovést to ke zdárnému konci. Pak dám vědět, jak jsem dopadl.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no tak já to vzal prvně přes centráluAhmed píše:Muzes to vzit pres centralu, jako prvni bych mozna zkusil pohrozit centralou, anonymne a pak tam oficialne zavolat. Pokud uz by to bylo pres centralu a byli by stejne protivni, tak uz bych to tam nedal - tak jsem to taky udelal a radeji to necham hnit dal.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Hurvajs
- Pokročilý
To Skubi: A ty už jsi tam byl s autem na nafocení a teď čekáš na vyjádření? Já jsem napřed psal na centrálu, ti mne odkázali na karosárnu Štěrboholy, tak jsem tam volal a technik mi řekl, ať s tím přijedu, ale když prý nemám servisku, tak to bude tak 50 na 50 že to centrála schválí nebo ne. Oni jako servis to prý neovlivní. 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já poslal fotky rovnou na centrály a servis je tam teď poslal s ofocenou serviskou na vyjádření znovu, a tak čekámHurvajs píše:To Skubi: A ty už jsi tam byl s autem na nafocení a teď čekáš na vyjádření? Já jsem napřed psal na centrálu, ti mne odkázali na karosárnu Štěrboholy, tak jsem tam volal a technik mi řekl, ať s tím přijedu, ale když prý nemám servisku, tak to bude tak 50 na 50 že to centrála schválí nebo ne. Oni jako servis to prý neovlivní.

- Hurvajs
- Pokročilý
Aha, možná proto se to tak vleče. Já si myslím, že když si to nafotíš sám, tak tomu možná nepřikládají takovou váhu a důležitost. Já tam radši zajedu, ať si to nafoťej sami, možná přijdou i na další rez a navíc osobní jednání je osobní jednání. Bude mne ta cesta stát cca 800,- ale pokud to vyměněj, tak to za to stojí. Neveřím, že oni jako karosárna v té věci nemají žádné slovo. Myslím si, že k těm fotkám třeba i přikládají i nějaké vyjádření, jestli je to auto třeba celkově zachovalé, nebo ho mělo nějaké prase apod. 

- Ahmed
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zítra ubehne 14 dní a jestli se neozvou, tak ve středu volámAhmed píše:Technik ovlivni celkem dost, jestli to uznaji nebo ne... Muze jim k tem fotkam nakecat co chce.
Skubi, zavolej tam, oni na to serou, pochybuju, ze se ti sami ozvou, to se snad jeste u Ford servisu nikomu nestalo.

to Hurvajs: centrála jim ty moje fotky poslala, technik se na ně podíval, zkouknul to na autě ( mimochodem to byl ten stejný technik, který už to viděl posledně, ale ohledně uplatnění reklamace mi nic neřekl, takže jsem se obrátil rovnou na centrálu

- Hurvajs
- Pokročilý
No to teda jo, doufám, že u mne to proběhne líp. Zítra tam jedu, dnes jsem mluvil telefonicky s technikem a byl do telefonu příjemnej, tak to snad bude o.k. Mimochodem původně jsem psal na centrálu jen o jedněch dveřích a dnes, když jsem to prolezl pořádně, tak jsem tu rez objevil i na dalších dveřích a taky na kapotě, jsem docela zklamanej z tý antikorozní úpravy. Takhle rezavý 6 let starý auto, nic moc... 

- Hurvajs
- Pokročilý
Právě jsem se vrátil od Charouze a probíhalo to takto: nafotili si vše, co jsem jim ukázal, sami nic nehledali, ale ptali se, jestli ještě o něcěm vím, když už to fotěj. Byli velmi ochotní, ale řekli mi, že mi nemůžou zaručit, jak to dopadne, protože záleží výhradně na libovůli centrály. Nafotili si i celý auto, vin, stav tachometru a sepsali se mnou reklamační protokol. No a teď už musím jen čekat a čekat, slíbili, že zavolají. Jen jsem se chtěl ještě zeptat někoho z vás, komu už to vyměnili, je vidět nějaký markantní rozdíl v té nové a staré barvě? Aby to auto po výměně dveří nemělo každé dveře jinak barevné, to bych asi nezkousl
A když mění celý dveře, tak jak to vůbec dělají? To vymění jen "plechovou " část a zbytek přehází ze starých dveří? A ty dveře už mají v barvě, nebo je stříkají oni? Víte to někdo? Docela by mne to zajímalo. A taky by mne zajímalo, jakým způsobem to opravují, pokud nemění celé dveře. Díky za odpovědi 

- speedy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No mě měnili páté dveře a zadní levé( na jaře se chystám ještě s dveřma řidiče...ta fordkoroze si nedá pokoj) . Měnili vlastně celý skelet dveří, to znamená, že všechny vnitřnosti přendali z mého auta - sklo + zámek + plastovou lištu + tapicírung.(znak Focus dali nový:) ) Dveře si před tím sami nastříkali, docela se trefili do odstínu. Akorát ta barva byla taková měkká, trvalo asi ještě týden než byla tvrdá.
Jen dveře potom neseřídili a neuklidili po sobě bordýlek...to už nechali na mě. Vždy je lepší říct, že je auto boraný, než aby museli dveře seřídit.
ale co nový dveře jsou nový dveře 
Jen dveře potom neseřídili a neuklidili po sobě bordýlek...to už nechali na mě. Vždy je lepší říct, že je auto boraný, než aby museli dveře seřídit.

Karel FoFo 3 combi 2015 1.5 TDCi Black Shadow
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver
malá FoFi 1.4i 71kW 2009 titanium violet
historie FoFo2 combi 2006 1.6TDCi Tonic blue
hitorie FoFo1 HB5 1.8 85kwi 1999 green metallic
historie FoFo1 HB5 1.6 74kwi 1999 silver