Elektromagneticke parkovacie senzory
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromagneticke parkovacie senzory
Kuul dzefer, este to par tyzdnov potestuj a tiez to objednam. Vopred diky za nouhau ! 

- Igy
- Nováček
Mna by zaujimalo ci to snima veci aj ktore su nizsie ako je nalepena ta paska. Napriklad vyssi obrubnik? 

Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006
- Jozef
- Pokročilý
Parada Dzefer !!!
Zaujimalo by ma, ze ci zachyti aj trciaci kamen z travy, napr. taky, na akom som si rozbil zadny naraznik ...
Asi by som do toho isiel tiez
Zaujimalo by ma, ze ci zachyti aj trciaci kamen z travy, napr. taky, na akom som si rozbil zadny naraznik ...
Asi by som do toho isiel tiez

- Dzefer
- Zkušený
zatial neviem, taketo specialitky budem reportovat ked sa s nimi stretnem, dnes som to skusal akurat pri kovovom plote z uzkych tyciek, podla ocakavania ok
- vcedula
- .
Tak uz to mam namontovane aj ja. Funguje to v pohode. Vyskusane mam zatial stlp a plastove dvere do garaze, vsetko v poriadku.
Montaz bola nocna mora, kedze som nerozmyslal (zdvihnut auto na dvihak, kedze mam znizeny podvozok, aby sa spravila medzera medzi kolesom a blatnikom) a takisto som podcenil pripravu, kedze som nemal material na spajanie kablov a pod a musel som to hladat u svagra po suflikoch
dokopy som sa na tom narobil uctyhodne 4 hodiny
ale to vsetko tie zdrzania. Na druhy krat by som to spravil pdohadujem tak do hodinky.
jozef: ked som parkoval na takej hlinenej ploche, tak mi to zachytilo jamu od kolies, ked som bol v nej (lepsie povedane asi to zachytilo ten vyjazd z jamy - hrb), takze mozno by to zachytilo aj tu skalu, ale zislo by sa to vyskusat aj s tou skalou
Montaz bola nocna mora, kedze som nerozmyslal (zdvihnut auto na dvihak, kedze mam znizeny podvozok, aby sa spravila medzera medzi kolesom a blatnikom) a takisto som podcenil pripravu, kedze som nemal material na spajanie kablov a pod a musel som to hladat u svagra po suflikoch

jozef: ked som parkoval na takej hlinenej ploche, tak mi to zachytilo jamu od kolies, ked som bol v nej (lepsie povedane asi to zachytilo ten vyjazd z jamy - hrb), takze mozno by to zachytilo aj tu skalu, ale zislo by sa to vyskusat aj s tou skalou

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Dzefer
- Zkušený
mna zdrzali zasterky, sa mi nechceli davat dole kolesa, tak som to sroboval s nimi. Sroby v pohode, ale ten klips bol narocnejsi, naspat som ho tam ani nedaval, dam ho tam az ked budem menit kolesa.
Ja som dnes testoval roh betonoveho piliera, zastavilo ma to tak 10cm. Bude to chciet chvilu trenovat, mne sa zdalo ze uz idem narazit a bola tam este pekna fuga.
Ja som dnes testoval roh betonoveho piliera, zastavilo ma to tak 10cm. Bude to chciet chvilu trenovat, mne sa zdalo ze uz idem narazit a bola tam este pekna fuga.
-
- Test driver
A nejaka fotka,ako to vypada na aute,alebo nieje co fotit,lebo to nieje vobez vidiet 

- Dzefer
- Zkušený
tak tak, nie je co fotit, preto som sem dal len fotky naraznika, ked bol dole. Ale dam ti sem aspon fotku krabicky 

-
- Test driver
Takze z vonkajsej strany naraznika nieje vidiet vobec nic?/som to tu nejak nepostrehol/zaujimave... 

- Dzefer
- Zkušený
nic, naraznik je zvonku nedotknuty, zvnutra je tam nalepena antena - hlinikovy pasik siroky 1cm
- Anndy
- Test driver
Ak som dobre pochopil,tak niektoré prekážky to zachyti až 10 cm pred nárazom?
Alebo ako to funguje-popis stačí.
bo štandardné fungujú takto:
Zaradím spiatočku, ozve sa pip, a potom počas cuvania sa vo veľkom intervale ozýva to pip, až kým sa nezačne približovať prekážka, potom pípanie naberá na intenzite. A prekážku to registruje z veľkej vzdialenosti, min pol metra.
Alebo ako to funguje-popis stačí.
bo štandardné fungujú takto:
Zaradím spiatočku, ozve sa pip, a potom počas cuvania sa vo veľkom intervale ozýva to pip, až kým sa nezačne približovať prekážka, potom pípanie naberá na intenzite. A prekážku to registruje z veľkej vzdialenosti, min pol metra.
- Dzefer
- Zkušený
anndy, sup o jednu stranku spat a pozri si videa 

- vcedula
- .
dnes som zistil zaujimavu vec. Parkoval som v robote na miesto, ktore konci (vzadu) takou horizontalnou tycou vo vyske cca 50 cm, co je zrovna vyska, kde je nalepena antena. No a nechytilo to. Az ked som bol uplne blizko toho tak sa to spamatalo a dalo to az ten posledny warning level s tym hlbokym tonom
ze by som nasiel prvu vec, na ktoru to nefunguje ?
Zda sa to byt logicke, ze to nejde (ked to naozaj funguje na elektromagnetickych principoch, tak ta horiznotalna zelezna tyc, ku ktorej som cuval, sa moze skryt v odrazoch, podobne ako smerove navadzace na televiznych antenach). A ked je to tak, ako si myslim, tak pozor na vsetky horiznotalne veci vo vyske anteny !!! To by mohol byt problem.

Zda sa to byt logicke, ze to nejde (ked to naozaj funguje na elektromagnetickych principoch, tak ta horiznotalna zelezna tyc, ku ktorej som cuval, sa moze skryt v odrazoch, podobne ako smerove navadzace na televiznych antenach). A ked je to tak, ako si myslim, tak pozor na vsetky horiznotalne veci vo vyske anteny !!! To by mohol byt problem.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- Dzefer
- Zkušený
ked najdeme viac takychto veci, natocime videa. Posleme im ich a budeme chciet spat peniaze! 
Zas je otazka, ci by to normalne ultrazvukove hrackarske (
) senzory zachytili

Zas je otazka, ci by to normalne ultrazvukove hrackarske (

- Igy
- Nováček
No niektore veci to zachyti asi fakt az na poslednu chvilu. Pri ultrazvuku som tento problem zatial nepostrehol. Je pravda ze je to origos fordacky ultrazvuk ale myslim ze rozdiel by tu velky byt nemal. Skusajte a referujte. V kazdom pripade je to zaujimava alternativa.
Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006