Jinak Boby je vazne tak na vyblbnuti, predjizdet se skoro neda.
Modrice sou super, zvlast kdyz je otevrena cela delka (Nová motokárová dráha: 580 metrů!!!) trate ale jestli uz budou fungovat. Od 11.4 - 14.4 se tam ale jede 80hodinovy zavod. http://www.karting.cz/index.php
Chlapci, nechci vám do toho kecat, ale startovný za motokáry vás přijdou dráž, než cesta do Postupic, kde se sejdete s Forďákama, se kterýma si na foru píšete celý rok. Toť můj názor pro zamyšlení.
No do postupic se mě tedy opravdu moc nechce. Já bych tedy byl pro variantu Modřice (pokud bude hezky a nebo nebude trať příliš mokrá-dají se pak dělat supr drifty s motokárama) a nebo to Boby...
V nejhorší variantě si můžem jít jen sednout do olympie...
Tak jsem se s tím nemazal a teď jsem objednal na 15:00 8 jízd a na 15:30 8 jízd v Modřicích na motokáry dne 10.4.2010. Borec tam byl trochu zmatenej, ale snad to pochopil. Objednal jsem to na přijímení Komínek, jelikož pán i na potřetí nechtěl pochopit že se jmenuji Kopinec a stále mě nazýval Komínkem . Ale je to objednáno .
HOTOVO!
PEPSON
No paráda a po kolika motokárách to tam jezdí jestli po osmi,tak je to šestnáct a lidí na jízdy je 21 ,tak dej vědět jestli mám přijet sám a nebo+2 čus
ford focus 1,8i/2002/st křídlo/panther-schwarz met./folie bruxafol/trend.
Vem + 2. dal jsem to na 15:00 a potom na 15:30. tudiz mezi tim bude jeste mezera, nebo potom by se dalo zajet . A taky muzu jeste priobjednat a taky nemusim jet . Misto se vzdy najde. Jeste zkusme vsichni znovu potvrdit ucast..
Já se připomínám, že taky nedorazím. Možná by nebylo od věci aktualizovat úvodní příspěvěk včetně těch lidí, co (ne)dojedou. Užijte si to, já se těšil, ale co už. Projedu se toho 24.