Nazdarek. Ne, nemontoval. Možná když bude lepší počasí, tak se do toho pustim. Momentálně je to bída, každej den lejakAhmed píše:Montoval jsi i ty predni?

Ale co se týká použití, tak mne zajímaly hlavně zadní.

Nazdarek. Ne, nemontoval. Možná když bude lepší počasí, tak se do toho pustim. Momentálně je to bída, každej den lejakAhmed píše:Montoval jsi i ty predni?
Hm, tak to ma ukecalocanndale píše:ja by som uz siel do snimaca aj s prednymi senzormi.. zadne pouzivam stale a predne mi velmi chybaju.. da sa ist s nimi natesno a tak sa dostat aj z uzkych miest
Je to od firmy LaserLine, kupil som to tu v UK v autoshope.mosad píše:to Pajdo_a: A jaký, že model asistenta a kde jsi kupoval? Taky už jsem četl o těch předních senzorech, ale nějak jsem nepochopil to zapínání na brzě a tak.
Zadni senzory reaguji bezne na vzdalenost kolem 1,2m, ale to vetsinou jen tak problikne, kolem 0,8m uz to je jistejsi. Nepredpokladam, ze by se ti nekdy povedlo tak hodne za jizdy priblizit k autu, aniz bys ho nabouralmosad píše:Dík za info, zrovna koukám na jejich stránky. Jen mě zajímá podrobnější popis toho jak ty přední senzory pracují. Chápu, že když vyjíždím z řady aut tak dají pozor abych auto před sebou nepic, ale co za jízdy když se někomu nalepím na kufr, nebo při popojíždění v koloně a hodně malé mezeře mezi auty. Dá se nastavit vzdálenost na jakou reagují jako u zadních? Možná se ptám přitrouble, ale fakt to moc nepobírám.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host