Zásun...výsun
 Zásun...výsun  A jsme zase u dělání dětí
 A jsme zase u dělání dětí  

Něgdo tomu říká zásobník...něgdo něčemu náboj...někdy i nabiják...a vlastníkovi potom...nabíječ
 Něgdo tomu říká zásobník...něgdo něčemu náboj...někdy i nabiják...a vlastníkovi potom...nabíječ  

Tak já Vám dám výsledek k nábojům...231...a zkuste se k němu nějak rozumně dopracovat
 Tak já Vám dám výsledek k nábojům...231...a zkuste se k němu nějak rozumně dopracovat  A přidám zase nějakou zábavu...
  A přidám zase nějakou zábavu...

Tak další na pobavení
 Tak další na pobavení  

. To mi zo zadania "kolkymi sposobmi" nebolo jasne...
. To mi zo zadania "kolkymi sposobmi" nebolo jasne...
 Georgi
 Georgi  Neber možnost uhodnout něco jednoduchého jiným
 Neber možnost uhodnout něco jednoduchého jiným  Navíc...nemuseli si ho krást...oba mají stejný zájem, mohli se na prohozu i domluvit
 Navíc...nemuseli si ho krást...oba mají stejný zájem, mohli se na prohozu i domluvit  

.
.
Noooo... zase ked budes mat za ulohu zratat, ze na vecierku bolo 1300 ludi, tak si rozmyslis, ci budes ratat 1+2+... alebo spravis n*(n-1)/213karel píše:Mě přijde logičtější úvaha...první hraje 7x...druhý už jen 6x, bo musím odečíst ten zápas, co je s prvním...atd...takže výsledek je 7+6+5+4+3+2+1 = 28
 .
.
 Něco pro ostatní...Georgi...pro Tebe vymyslím něco na bázi plošného diferenciálu...kombinatorika tě evidentě nudí
 Něco pro ostatní...Georgi...pro Tebe vymyslím něco na bázi plošného diferenciálu...kombinatorika tě evidentě nudí   
  Vitut
 Vitut  Jj, nanznačil už Georgi
 Jj, nanznačil už Georgi   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host