Platim cca. 6500.- rocne, mam v tom All risk (odcizeni, havarie, zivel) a pojisteni celniho skla. Spoluucast 10%. Pojistene na Kc 180.000.- Neber to za ty prachy

Ceska Pojistovna. Tohle jsem psal cca. pred rokem o par stranek drive, ted mam bonus a mam to za 6500.zewl píše:ja mam CP-All risk, max. plneni Kc 180.000,- (kupni hodnota auta), spoluucast 10%, kradez, zivel, vandalismus, havarie, rocne 6832.-, je v tom pojisteni celniho skla v hodnote Kc 500,-, takze bez skla 6332.-.
Spoluucast mam 10% proto, ze jsem bral havarijni opravdu jako v pripade havarie. Protoze tukanec me tak nezatizi, jako kdyz rozstrelim auto a skoda 150.000. Tam uz spoluucast 15.000 nejak dam do kupy i najednou. Pri tech 10% se vyse rocni pojistky dost snizovala oproti 1%. A protoze jsem v zivote neboural (tuk, tuk), zvolil jsem 10-ti % spoluucast a s tim souvisejici nizkou rocni pojistku.
A delal mi to ale znamej pojistovak, coz si myslim, ze pro objektivnost zde musim uvest
no ty si asi prvy koho poznam kto ma s nimi dobru skusenost.. uz ti nieco likvidovali?Anndy píše:Nakoniec somskoncil u kooperativy, sice menej vyhodne poistenie, ale stale dobre, spoluucast min. 5000,- sk, a pomerne drahe poistenie len celneho skla - rocne vyse 2500,-. Avsak seriozne poist. podmienky a uz dlhorocna dobra skusenost s nimi.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti