Tak trochu obnovím toto téma.
Naštěstí vše dopadlo relativně dobře. Někdy před třemi týdny jsem se totiž dokopal uděl GO motoru. Nové těsnění pod hlavou, pístní kroužky, simerinky na ventilech a těsnění na vstřiky. Musím říct, že když jsem viděl stav sání, divil jsem se, že to auto vůbec jezdí. Bylo v něm neskutečné množství karbonu s olejem. Nakonec jsem koupil i vrchní plastovou část sání, protože nešla vyčistit. Takže vše se vyčistilo a začalo se kompletovat. Musim říct, že ten idiot co mi utahoval vstřiky ( Řikal, že je povolenej, že to musí být na krev, takže to utahnul obrovskou ráčnou), mi zrušil závit v hlavě, a byl jsem rád, že se mi vůbec něco povedlo vymyslet, jak to opravit. Nastartovat to byl taky záhul. Samozřejmě se mi to zavzdušnilo. Nemám tu pumpičku na vytahnutí nafty z nádrže, takže jsme udělali ucpávku nádrže do které se dal kompresor a pomocí toho se vyhnala nafta zpět k motoru. Pak už to chytlo na první hrc. Motor po pár sekundách krásně ztichnul a přede jako kotě ( když beru v potaz, že je to diesel

). Stále to ale trošku pomaleji chytá, přpisuji to tomu, že si všechno ještě nesedlo. Tahle sranda mě zatím vyšla asi na 12-13( zlomil jsem dva stirací kroužky, jinak bych to bylo ještě o dvojku levnější).
Mám teď, ale pár dotazů. Nevíte čím to je, když jedu, tak je vše v cajku, ale jakmile stojim, např. na světlěch, tak po chvíli začne stoupat spotřeba na palubním pc. Už se to hodně zklidnilo, ale furt to má stoupající tendenci. A přijde mi, že z míst kde je poslední vstřik a to plastové sání, jde trošku dým, nevím ale odkud. Je možně, že se tam třeba jen něco vypaluje nebo je jen blbě dosedlé těsnění? Máte nějaký specifický typ, jak to teď zajet? Je mi jasné, že by se to němělo honit a dusit.
Díky moc.