Nechci být nějakej rejpal, ale srázek se blíží... už jsi se nějak ptal na motokáry, Mufine? Přecejen je to už za týden. Navíc už by to asi chtělo domluvit místo a čas srazu.
Šmarjá ten čas letí, ono je to vlastně už příští týden Mám teď nějak nabito, tak mi to nějak vypadlo. No hned to napravím a domluvím to A mapku pro ZAHRYHO taky připravím. Nemůžeš zabloudit, srázek je v obchodním centru Futurum přímo u exitu 194 Brno-centrum. To prostě nemůžeš minout.
V Brne jsemm nebyl tak 2 roky navic nejspis pokud pojedu sam tak nevim jestli vubec pojedu po dalnici no Tak budes zlatej kdyz sem pak pro me hodis mapku cile
Máš recht ...však ale ty obchoďáky jsou na tom jihu Brna všechny stejný, tak sem mu nediv Takže otázka na Zahryho - jsou ty mapy dostatečně pochopitelné?
No takhle - ja ted cekam co mi rekne kamos co tam chce jet taky at nejedeme dvema autama - ja bych zase potreboval vedet v kolik by to asi tak bylo protoze se pak ze srazu musim jeste stavit pro koncertni fans posadku a jet do Zlina