Jo přesně to sem měl na mysl, když sem psal, že když to bude držet na půce matky, tak se nic až tak neděje, když kouknu do tabulek mohl bych zjistit kolik by to mělo udržet, ale je to zbytečný, prostě pokud jsou dotažený je to v pohodě.HAWK píše:Hugo 72 má pravdu v tom,že různé disky můžou mít různou tloušťku
styčné plochy středu a tudíž štefty pak vyčnívají víc nebo miň.
Mylně se však domnívá,že to má i vliv na ET disku.
A přidávám se k Fuksovi,výměna šteftů,nejsouli extrémně zarezlé
je několika minutová záležitost
Boban píše:Tak jsem dorazil z města, a MÁM TO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám zapsaný kola s ET35 7Jx16" v techničáku. Mám na tom napsaný tyto pneu 205/50 R16 , 215/40 R16 , 195/50 R16 , 205/45 R16 215/45 R16 ani to nebolelo, ale strach sem měl, teď už jen jak to bude vypadat na autě.
Tak to máš dobrý ,já tam pro změnu nemám napsaný žádný gumy ,které můžu použít na 16" ráfky.Fuks píše:Ptám se, protože v TP mám orig zapsaný 205/50 R16 a jiný rozměr mi už nedopsali při zápisu ráfků 7,5J x16.
Tak ty vlastně pneu mít nemusíšWolf2 píše:Tak to máš dobrý ,já tam pro změnu nemám napsaný žádný gumy ,které můžu použít na 16" ráfky.Fuks píše:Ptám se, protože v TP mám orig zapsaný 205/50 R16 a jiný rozměr mi už nedopsali při zápisu ráfků 7,5J x16.Mám tam jen zapsáno :
Tak šup, šup do podpisu si dej ještě focus train editionWolf2 píše:někdo má a někdo nemá![]()
![]()
![]()
asi začnu jezdit po kolejích
![]()
![]()
Připadlo mi málo, že mám jen jeden rozměr v TP, ale teď jsem rád i za ten jedenWolf2 píše:Tak to máš dobrý ,já tam pro změnu nemám napsaný žádný gumy ,které můžu použít na 16" ráfky.Fuks píše:Ptám se, protože v TP mám orig zapsaný 205/50 R16 a jiný rozměr mi už nedopsali při zápisu ráfků 7,5J x16.Mám tam jen zapsáno :
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host