mali by ich premietat kazdy den v TV !!

kto? Ten co siel do budejek? Ten mal bmw 330d (alebo xd??).polkiboj píše:tak to je teda idiot. Niektore kusky hranicili zo smrtou. Proste je to blazon na Ntu. Inac chcel by som vediet co presne to bolo za auto. To musel mat dobre porobene. vydel som tam aj niekolko Fofikou
Protože jim nacpal čumák do kufru....Taky to nemám rád a reším to stejně.Pokud ten člověk za mnou neni blbej,pochopí a vzdálenost prodlouží.ono totiž předemnou někdo začne brzdit,já taky a ten za mnou už se mi bude otírat o prdel.Je to zbytečná kravina.Jinak ty v prostisměru asi ani nestihli šáhnout po páčce světel....V tom fofru!silverwolf píše:Nejlepší byl ten Favorit![]()
. Nevím proč skoro všichni které dojel tak brzdili? Nebo sem to blbě viděl. Taky je divný, že ho nikdo z protijedoucích neproblikal, když se jak debil cpal dopředu. Na každý pád takovéto hovado vytáhnout z auta a nakopat mu a useknout ruce.
no ale ak si dobre pamatam, tak to tam niekde pisal, ze to siel na 330d. A podla zvuku by som to neposudzoval, lebo z tej kamery to bude hodne skreslene....chmelko píše:omik:ale mne ten zvuk neprišiel velmi ako dieslovy..
ja to tak taky delam, ze jenom zlehka zmacknu brzdu, aniz bych uz brzdil. Ale bohuzel jsou takovy hovada, kterym to nevadi a nedojde a furt jednou za tebou metr. To pak sundam nohu z plynu a dokud tu vzdalenost nezvetsi, nepridavam, nebo jenom udrzuju rychlost. Rozhodne nezrychluju, jak si to oni preji. Takovi magori me pak dokazou pekne nas..atMobyDick píše:Nemusíš brzdit stačí když jen zlehoučka šlápneš na brz. pedál aby se ti rozsvítily brz.světla a hned začnou ty hovada zvětšovat vzdálenost
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů