Jen mě tam nechali dlouho čekat. Aspon jsem koukl jak vypadá nová hadice od turba 1.0, která na starších failuje

Nějak se nechytám. Co Ford bere jako opotřebení a neplatí to? Výměnu spojky? Je to svolávací akce, jestli něco udělali špatně a svolávají auta, tak to na svoje náklady opraví. Tento týden jdu na výměnu spojky a beru to jako samozřejmost, že opravu hradí oni. Teda i z jejich komunikace nevyplývá, že bych měl něco platit.Sagic píše:Dneska jsem se o tom bavil s technikem a rikal ze pokud je spatna spojka (prokluzuje) tak ze to ford stejne neplati a bere to jako opotrebeniNicmene ja ji stale nemam, protoze se ta informace nedostala od prijimaciho technika k mechanikovi. Nechal sem to byt s tim ze se to udela s dalsim servisem.
Máš start stop?Stekem píše:Tak jsem byl ráno dát auto do servisu. Výměnu spojky hradí Ford. V nezávazném hovoru říkám technikovi, že jsem nic se spojkou divného nepociťoval. Prý by to přišlo a pak by odešla, takhle jsem ušetřil přes 20 tis Kč a mám jí novou (píšu tak jak jsme se bavili). Zítra by to mělo být hotové.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host