Ono je to s tím hodnocením aut těžké. Jediné dvě kategorie co jsem já vypsal celé, byly Focus MK1 3/5 dvéř a ostatní. Jiné kategorie nebyly ani nějak moc zastoupené a s prominutím, seriovky, které potkávám každý den jsem tam nepsal ani jednu. Třeba zmiňovaný Víťa ode mně hlas dostal, klidně se k tomu přiznám, protože na takovém autě si toho člověk už moc sám neudělá. Že si tam nechal nalepit folii? A co? Já nad tím na příští rok po zhlédnutí právě jeho auta taky uvažuju. Na první místa v best všech kategorii jsem dal rOmika, protože se mi líbí styl jakým se s autem ubírá. Hladké čísté linie, žádný stromeček a navíc si většinu věcí dělá sám nebo aspoň přiloží ruku k dílu, co jsem tak pochopil z jeho vlákna. Dostat pohár za seriovku, byť předělanou na lepší verzi mi nepřijde fér vůči lidem, kteří na autě dělají sami a kolikrát do noci (viz třeba můj případ). Před Křivkou jsem byl poslední týden vzhůru každý den minimálně do 3 ráno, pak si šel na chvíli lehnout abych vstal do práce a večer znovu. Jinak by auto taky vypadalo trochu jinak. Pokud předělávám horší verzi na lepší, tak si dělám sám co?Vyndám starou věc a dám novou

Příklad kategorie Best a červený Focus. Co myslíte, že si na tom ten kluk udělal sám? Nic.Všechno mu dělala firma. A naopak Kesam si Fiestu staví sám včetně leštění kol, výroba plechů co měl v motoru předělávka světel, atd.
Pravda, není to tuning cup aby se hodnotily úpravy a pamatuju si na minulý rok, kdy si odváželi poháry poláci za ST, protože vypadá hezky už tak jak se vyrobí. Kdyby soutěžilo fokiho RS, tak věřím, že první místo má jasný a co je na tom autě jinak? Nic, je to originál.Naštěstí nesoutěží

Je to o tom, že někteří nevidí přesně tu historii co má auto za sebou, jak už tu bylo zmíněno a každému se líbí něco jiného.