Slozili jsme se na 3000kc na cele dopoledne a byli tam ofiko. Bylo to vyborne - nechal jsem tam tretinu nadrze a 2mm pneu
Jinak tam casto ma PCR cviceni....asi taky hledaji dvojku
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
za 3000 se to da, kdyz je vic lidi.. skoda, ze jsem jeste nedojel na starym pneu, mohl jsem se tam s nima poradne rozloucit ale to mohl vubec bejt zajimavej sraz s tou spanilkou do blavy
Ford Mondeo 2,2 TDCi, 2006 GHIA X, DeCat, Airtec IC, bluefin STAGE II, Eibach ProKit 30/30, ATE PowerDisc GALERIE
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
kluci vy tomu wapemu snad nedáte pokoj , jo frantíku, tys mi dělal ještě jednu fotku na letišti jak nade mnoou letělo nízko letadlo, tu sem tam nenašel
hele sprintoval sem taky, ale jen jednou bo sem nechtěl nechat trápit mou stařičkou spojku a taky nový zadní brzdy urputním bržděním na konci....ale daveho sem natřel v poho, sem řikal že ta jeho 2,2 je nějaká dychavičná .... ...
ale mám vyskoušený že 96 kw tdci dává můj trapnej benzín v poho ...ale kdyby dave našel dvojec, tak bych ho asi nedal....
a zaracha nemám
a jinak mám taky novou avatarovku ze srazu, takže supr fotky frenkíí ....a to ještě nevite že sedím v nových sedačkách pro......hádejte kdo to je ....já myslím že by ste to mohly uhodnout....frenkííí neprozrazuj
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008 Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....