Opravy a údržba laku, mytí, autokosmetika....
-
- Nováček
Re: Opravy a údržba laku, mytí, autokosmetika....
To zkouším skoro každý den, pevná linka, kterou jsem našel na internetu na pana Petra Slívu (olejshop.sk) je zrušená a mobil na Kateřinu Basistovou (olejshop.cz) nikdo nezvedá 

-
- Nováček
Kéž by to byla jen anti-reklama. Focuse mám teprve oněch 14 dní, proto je to můj první příspěvek a bohužel už takto negativní
. Právě díky dosud pozitivním referencím jsem neviděl problém s placením převodem a ono ejhle. Kdovi esi ještě někdy svoje 3 tisice uvidím 

- postak
- Test driver
Hele jestli je to tak, tak každopádně sorky. No příjemné to určitě není, ale zkus ještě vytrvat nebo někoho zde z fora poprosit jestli ti tam nezajede.
Díval jsem se, tak jsou z Vratimova. Myslím, že z Vratimova je tady Oranžový ST paket fokus.
Lépe ti poradí asi Marťas
Díval jsem se, tak jsou z Vratimova. Myslím, že z Vratimova je tady Oranžový ST paket fokus.
Lépe ti poradí asi Marťas

-
- Nováček
No, ještě počkám do konce týdne a pak to začnu řešit. Každopádně i když se na mě usměje štěstí a zboží nakonec přeci jen dorazí, tak vzhledem k jejich komunikaci se zákazníkem tento obchod rozhodně doporučit nemohu.
- Marťas
- Test driver
Jj...napis zpravu Srovny-mu, ma to "za rohem".....at zajde pro vypalne 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Aspide_Boy
- Junior
Já objednával z toho eshopu asi před dvěma měsíci, také jsem platil předem a také první týden nic nepřišlo druhý taky ne, ale pak reagovali na email, že jednu tu houbu co sjem chtěl nemají skladem, proto to ještě neodeslali... nakonec vše v pořádku přišlo, ale s velkým zdržením...
nemyslím si že to jsou podvodníci... ozvou se, ale musíš vydržet
komunikace není jejich silná stránka 
nemyslím si že to jsou podvodníci... ozvou se, ale musíš vydržet

Ford Focus 1.6 74kW, r.v. 2000

- postak
- Test driver
Marťas píše:Jj...napis zpravu Srovny-mu, ma to "za rohem".....at zajde pro vypalne
Jo jo Srovny se jmenuje ten STečkový paket. Díky Marťasi

-
- Nováček
Tak dneska tj. 16 dní po potvrzení objednávky mi přišel z olejshopu email, že konečně zboží expedují
. Tak nakonec snad vše dobře dopadne a Fočusíka si konečně budu moc nablejskat
. Nicméně podobné čekání, kdy a jestli vůbec něco příjde bych již víckrát opakovat nechtěl, tudíž příště nakupuji jinde.

- black panther 1,6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No ja jen dodam ze jsem od nich (něho) bral olej, ale na osobni prevzeti.
Dovolat jsem se take nedovolal ovsem zbozi jsem tam mel uz asi po hodine od uzavreni objednavky.
Dovolat jsem se take nedovolal ovsem zbozi jsem tam mel uz asi po hodine od uzavreni objednavky.

Ford Focus 1,6 16v rv.00 zetec s/ Black panther
-
- Nováček
Mam auto sice jen par mesicu, ale take se podelim o zkusenosti.
Kdyz jsem kupoval Focuse, prodejce mi jako bonus napatlal karoserii i calouneni pripravkem DiamondBrite (http://www.jewelultra.co.uk). Dali mi k tomu tasku s dalsi porci pripravku (autosampon, konzervacni lestenku, pripravek na cisteni oken, plastu, Alu disku atd.)
Byl jsem docela skepticky, kdyz mi licil, jak to funguje. Auto jsem nemyl od brezna. Uz jsem se nekolikrat chystal, ale vzdycky prisel dest. Po lestence steka uplne vsechno a po desti je auto jak umyte. Zadne zaschle kapky, tecky, nic. Dokonce i ptaci trus se odplavi s destem. Uvidime, jak dlouho to vydrzi.
Na calouneni jsem zatim nic nevylil, ale pry s touhle ochranou nezustavaji skvrny na potazich, protoze tekutina se nevsakne do vlaken.
Myslim, ze tady na foru nekdo shanel pryzovou sterku na karoserii. JewelUltra ji take nabizi. Tu mi ale nedali...
Kdyz jsem kupoval Focuse, prodejce mi jako bonus napatlal karoserii i calouneni pripravkem DiamondBrite (http://www.jewelultra.co.uk). Dali mi k tomu tasku s dalsi porci pripravku (autosampon, konzervacni lestenku, pripravek na cisteni oken, plastu, Alu disku atd.)
Byl jsem docela skepticky, kdyz mi licil, jak to funguje. Auto jsem nemyl od brezna. Uz jsem se nekolikrat chystal, ale vzdycky prisel dest. Po lestence steka uplne vsechno a po desti je auto jak umyte. Zadne zaschle kapky, tecky, nic. Dokonce i ptaci trus se odplavi s destem. Uvidime, jak dlouho to vydrzi.
Na calouneni jsem zatim nic nevylil, ale pry s touhle ochranou nezustavaji skvrny na potazich, protoze tekutina se nevsakne do vlaken.
Myslim, ze tady na foru nekdo shanel pryzovou sterku na karoserii. JewelUltra ji take nabizi. Tu mi ale nedali...
Ford Focus Estate, 1.6 Zetec, Durashift, 2008
- postak
- Test driver
A jaká náhoda, že jako referenčí vozidlo si vzali právě Ford Focus
http://www.jewelultra.co.uk/video
A dobře to protáhli, je to ST a v mojí barvě

http://www.jewelultra.co.uk/video
A dobře to protáhli, je to ST a v mojí barvě

- Janjan
- Nováček
Uf, tak jsem se prokousal celým vláknem o leštění. V životě jsem auto neleštil
, ale jak se říká: vdycky je něco poprvé. Mi z toho vychází nejschůdnější nějaký tekutý vosk v ceně 200-300Kč plus nějaký lešticí hadříky a o víkendu se trošku posnažím a snad se i dostaví kýžený výsledek - Max lesknoucí se jak psí kulky. 

C-Max 1.6 Duratec 74kW Gen-X SEA GREY, r.v.2010, spotřeba 6,4/100, od 8.7. 2016 jezdím na LPG
- Marťas
- Test driver
Lesteni je jedna vec, voskovani druha....
Doporucil bych jeste toto vlakno
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =5&t=20857
Doporucil bych jeste toto vlakno

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Janjan
- Nováček
Dalších 63 stran o leštění???????????
Nevím, jestli na to budu mít ještě sílu
. Ale jo, přelouskám to, ale pochybuji, že se ze mne stane "profesionální leštič" 

C-Max 1.6 Duratec 74kW Gen-X SEA GREY, r.v.2010, spotřeba 6,4/100, od 8.7. 2016 jezdím na LPG
- Mufin01
- Test driver
Janjan: Varuju tě, neklikej na ten odkaz !! Já to udělal a je ze mě pacoš. Před pár dny mi dorazila objednávka chemie za víc jak 2000 (a to je jen ten nejnutnější základ) a už čekám jen na volnou chvíli, kdy se vrhnu na leštění