Politika z pr.. do pr..
- enjoy
- Test driver
Re: Politika z pr.. do pr..
Uvidíme o kolik to bude lepší, to myslím vážně.
Já jsem zase nikdy neslyšel Fialu říct nic konkrétního, jen samé "musíme" a "nesmíme"...
Já jsem zase nikdy neslyšel Fialu říct nic konkrétního, jen samé "musíme" a "nesmíme"...
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- Sentik
- Test driver
To tu říkáš furt... cokoliv bude lepší než ten agrofertistán v čele s vůdcem a u financí s šílenou Alenou
O Maláčový ani nemluvě.
Teď to chce ten bordel začít dávat do pořádku a bude to chvílema asi i bolet... To už tak po párty bejvá.

O Maláčový ani nemluvě.
Teď to chce ten bordel začít dávat do pořádku a bude to chvílema asi i bolet... To už tak po párty bejvá.
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Přijde mi,že voliči Babiše brečej stejně jak sešívky po prohraným derby 

Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
- enjoy
- Test driver
Sentiku ty tady taky pořád dokola omýláš to samé. Akorát jsi tu mnohem víc aktivní a nemelu o tom.
Fofok: Já nejsem Babišův kámoš, abych kvůli němu brečel. Záleží mi jen na tom, aby to tu vedlo k lepšímu a ten dojem já bohužel ze slepence dvou koalic, potažmo pěti stran, nemám.
Fofok: Já nejsem Babišův kámoš, abych kvůli němu brečel. Záleží mi jen na tom, aby to tu vedlo k lepšímu a ten dojem já bohužel ze slepence dvou koalic, potažmo pěti stran, nemám.
- enjoy
- Test driver
A už to začíná..
Benda vyplouvá na povrch, to snad ne... Jednou jsem se s ním osobně setkal a kdybych ho měl nějak popsat, tak mám tady banána.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prvn ... .seznam.cz

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prvn ... .seznam.cz
- Sentik
- Test driver
Jo, ono je třeba ty Babišovo lži dost připomínat, víš
Protože se furt najde skoro 30 procent voličů, co to nevidí, neslyší ..
Pust si s Babišem jakejkoliv rozhovor (zas tak moc jich nebylo) od voleb. Frustrace, blekotání, překrucování a lži. Chápu, pro voliče ANO nic novýho, ale pochop, jsou tu i tací, co tohle dál na postu premiéra mít nechtěj...
Jojo, k lepšímu to tu totiž vedlo ANO a názorně nám to předvádělo poslední roky.
Jejich slepenec s CSSD a za "tichý" podpory Komančů, to byl totiž ten jedinej správnej slepenec. Dneska to říkal vůdce v TV!

Protože se furt najde skoro 30 procent voličů, co to nevidí, neslyší ..

Pust si s Babišem jakejkoliv rozhovor (zas tak moc jich nebylo) od voleb. Frustrace, blekotání, překrucování a lži. Chápu, pro voliče ANO nic novýho, ale pochop, jsou tu i tací, co tohle dál na postu premiéra mít nechtěj...
enjoy píše: 12.10.2021 16:22 Záleží mi jen na tom, aby to tu vedlo k lepšímu a ten dojem já bohužel ze slepence dvou koalic, potažmo pěti stran, nemám.

Jojo, k lepšímu to tu totiž vedlo ANO a názorně nám to předvádělo poslední roky.
Jejich slepenec s CSSD a za "tichý" podpory Komančů, to byl totiž ten jedinej správnej slepenec. Dneska to říkal vůdce v TV!
Wiki:
- enjoy
- Test driver
Říkat můžeš co chceš, ale 30 let slibované platy učitelům, zdravotníkům atd. naplnil až Babiš. Tady pak máš těch 30% voličů. Teď se vrátí zpět ke korýtku ODS(bohužel lidi jsou blbý a zapomínají, to už tak prostě je) a bude po prdeli.
Uvidíš sám, co budeš říkat za rok nebo dva. Už tu nebudeš na Fialu pět ódy, vsaď se.
Uvidíš sám, co budeš říkat za rok nebo dva. Už tu nebudeš na Fialu pět ódy, vsaď se.
- Sentik
- Test driver
Pokud myslíš tu "prosperitu" koupenou na dluh, tak mi připomínáš rodinu, co si vezme úvěr na drahou dovolenou, krásně si tam říká, jak je to fajn a má se dobře, ale jaksi pak nemá na splácení splátek....
Takhle dobře to umí vést každej a přesně takhle to vedli.
Takže po prdeli by bylo, kdyby to timhle způsobem táhli dál, už takhle bude náročný to nějak ukočírovat normálním směrem - tzn. mimo prdel
Krásně mi ale ukazuješ to, proč lidi volí Babiše - tu jednoduchost, prostě jim přidal. Z čeho, za co, co to bude stát .. nezájem.
Takhle dobře to umí vést každej a přesně takhle to vedli.
Takže po prdeli by bylo, kdyby to timhle způsobem táhli dál, už takhle bude náročný to nějak ukočírovat normálním směrem - tzn. mimo prdel

Krásně mi ale ukazuješ to, proč lidi volí Babiše - tu jednoduchost, prostě jim přidal. Z čeho, za co, co to bude stát .. nezájem.
Wiki:
- enjoy
- Test driver
Krátce mrkni na tuhle tabulku:
https://unrr.cz/rozpocty-pod-drobnohledem/
2009 - 2012? Celkem mazec ne? A kdopak to vládl? A jéje, ODS.
https://unrr.cz/rozpocty-pod-drobnohledem/
2009 - 2012? Celkem mazec ne? A kdopak to vládl? A jéje, ODS.
- Sentik
- Test driver
Chceš porovnávat pokrizovej rozpočet? No tak se podívej na poslední rok .. aha to byl Covid, tak to se nepočítá, vid?
No a pak se na tu tabulku koukni znovu a na roky, kdy byl u kormidla financí Babiš a nebo kdy byl u kormidla hlavního a na financích už měl jen lidi...
TOMU rikam mazec
V době hojnosti.

No a pak se na tu tabulku koukni znovu a na roky, kdy byl u kormidla financí Babiš a nebo kdy byl u kormidla hlavního a na financích už měl jen lidi...
TOMU rikam mazec

Wiki:
- enjoy
- Test driver
Jeden z nás dvou je blbej..
Vidím to jenom já, že za Babiše byly nejnižší schodky?
A to s tou krizí, no to jsem čekal
Teď ten poslední covidový rozpočet by měl Fiala tak bilion mínus
Vidím to jenom já, že za Babiše byly nejnižší schodky?
A to s tou krizí, no to jsem čekal

Teď ten poslední covidový rozpočet by měl Fiala tak bilion mínus

- Raada
- Test driver
Tak na novou vladu budou lidi nadavat 100%. Musi nekdo uklidit bordel po Babisovi a nekdo bohuzel musi zaplatit dluhy, ktery naflakal. Pridavat jen tak je strasne snadny. Duchodce nezajima, ze to budou splacet jeste jejich vnuci. Taky nasekat deficit v dobe ekonomickeho rustu to uz chce byt opravdu hodne velkej populista a plytvac. K tomu prehledu schodku to chce porovnat i s ekonomickym cyklem. V dobach krize nebo velkych investic se samozrejme deficit muze vyskytnout, ale v dobe rustu HDP jako prase jeste zvysit schodek je prasarna.
Takze ti, co to vidi po andrejovsku si jen utvrdi, ze jim soudruh Andrej dal aspon nejaky prachy a nova vlada po nich chce zvysovat dane, sebere nejaky davky apod. To, ze to ma dlouhodobej cil uz je jim jedno...
Takze ti, co to vidi po andrejovsku si jen utvrdi, ze jim soudruh Andrej dal aspon nejaky prachy a nova vlada po nich chce zvysovat dane, sebere nejaky davky apod. To, ze to ma dlouhodobej cil uz je jim jedno...
- Raada
- Test driver
Jo a taky je potreba se podivat, zda dana vlada vubec nekam investovala. Udelat kladny vysledek diky minimu investic neni az takovej zazrak.
- Sentik
- Test driver
enjoy:
Myslíš v tý době neuvěřitelný hojnosti, kdy se měla dělat rezerva a polštář.... aby pak v čase problému nemusel bejt -360.
Jenže ono se muselo furt rozdávat, uplácet, aby bylo 30 procent
No, tak teď bude moci vše ovlivňovat z opozice, na kterou vždy rád svaloval veškerý problémy. Z opozice se to totiž úplně parádně ovlivňuje.
Kolik BY kdo měl, to můžeš jen fabulovat, kolik reálně měl, to vidíme.
Myslíš v tý době neuvěřitelný hojnosti, kdy se měla dělat rezerva a polštář.... aby pak v čase problému nemusel bejt -360.
Jenže ono se muselo furt rozdávat, uplácet, aby bylo 30 procent

No, tak teď bude moci vše ovlivňovat z opozice, na kterou vždy rád svaloval veškerý problémy. Z opozice se to totiž úplně parádně ovlivňuje.
Kolik BY kdo měl, to můžeš jen fabulovat, kolik reálně měl, to vidíme.
Wiki:
- enjoy
- Test driver
Jó dobře, máte pravdu
ODS navěky... vládla tu úplně úžasně a zopakuje to zas. Já ustupuji přesile, jejíž názor je jediný správný a raději zalejzám...

ODS navěky... vládla tu úplně úžasně a zopakuje to zas. Já ustupuji přesile, jejíž názor je jediný správný a raději zalejzám...