kapota FF
- fila
- Nováček
kapota FF
Čau lidi, nevíte někdo o kapotě na focuse v JČ??? Zkoušel jsem vrakáč, ale momentálně nemaj a cena je prý kolem 3.500,-. Sice nevím kolik se takový kapoty pohybujou, ale když připočtu lak...je to pěkná palba. Dá se vůbec sehnat levnějš?
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že ne. Kámoš kupoval tu kapotu na tom velkém vrakovišti v Olomouci a pod 3000 mu nechtěl jít. Lakování 1500-3000, záleží kde to dáš.Doporučuji dobrou lakovnu,ne žádného pokoutníka.S tím už jsem vyléčený. Většina aut na vraku, jsou mlasklá na předek, takže hodně štěstí při hledání.Poslal bych ti odkaz na tu Olomouc,ale nevím kde hledat.Ale prý tam mají fakt všechno. 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych, že to bylo v Nedvězí u OlomouceDany píše:Já myslím že ne. Kámoš kupoval tu kapotu na tom velkém vrakovišti v Olomouci a pod 3000 mu nechtěl jít. Lakování 1500-3000, záleží kde to dáš.Doporučuji dobrou lakovnu,ne žádného pokoutníka.S tím už jsem vyléčený. Většina aut na vraku, jsou mlasklá na předek, takže hodně štěstí při hledání.Poslal bych ti odkaz na tu Olomouc,ale nevím kde hledat.Ale prý tam mají fakt všechno.

Kód: Vybrat vše
http://katalog.seznam.cz/detail/158250-moravsky-autoland-olomouc-nedvezi.html
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já tam ještě nebyl, jen jsem slyšel podobné reference, ale to je snad na každém vrakovišti, že je tam banda vydrbaných trempů, která zneužívá situace nás, co něco potřebujeme a nechceme aby to moc stáloAki píše:tohle i nedaleke konkurencni vrakoviste jsou snuska naprostych ignorantu, nedoporucuju. nenavidim vrakoviste![]()
btw drzim palce se shanenim

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
prave ze ty ceny nejsou zadne bingo - na to ze je to vrakoviste, navic se k tobe chovaji doslova jako hadru, takze to uz snad radeji nove origo ford, popr autokelly a elit, pokud to neni nic citlivyho..hlavne neorigo plecharina prej hnije dost rychle
Ford Focus 1.8i LPG Kombi 99
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vpodstatě máš pravdu, ale s tím origo by musel ještě dlouho šetřit... Tolik peněz za kus plechu?? Já moc dobře vím, jak se k tobě na vraku chovají, ale radši bych to podstoupil. Taky s nima musíš dobře vyjednávat i když jsou často neoblomní...Aki píše:prave ze ty ceny nejsou zadne bingo - na to ze je to vrakoviste, navic se k tobe chovaji doslova jako hadru, takze to uz snad radeji nove origo ford, popr autokelly a elit, pokud to neni nic citlivyho..hlavne neorigo plecharina prej hnije dost rychle

- Ahmed
- Test driver
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: