První píspěvek?Ale nový majitel.

Moderátor:phofy
Odpovědět
jaracek
Nováček
Nováček

První píspěvek?Ale nový majitel.

Příspěvek od jaracek » 13.04.2010 22:06

Zdravím všechny Forďáky.Zatím jsem to tady jen tak pročítal a svůj první příspěvek a doufám,že ne poslední píšu sem.Snad to nebude vadit .Když tak to admini přesunou a já se poučím.Tak jsem se stal majitelem,jak se tady píše Fofíka.Už ho vlastním necelé dva měsíce.Je to dovoz Německa.Ze začátku základní úkony ,rozvody olej,celková kontrola.Je to rok 2002 najeto bylo podle tachometru 110 000 km.Krása,ale omyl.Nastav kilometr, nevěřím.Stav karoserie dobrý,interiér vyčištěný.Asi po třech týdnech při popojíždění po městě motor zhasl a nenastartoval.Do opravy,verdikt ,prasklá pružina ventilu a nějáký snímač vačky,to jsem ještě nevěděl co to je.Po sundání hlavy zjistily popraskané ventily a špatné některé sedla ventilů.Opraveno.Za týden se rozsvítila kontrolka airbegů.Na diagnostice zjistily,že pod sedadlem je prasklá krabička kam vedou dráty od napínáku pásů.Stáhly to páskou a zatím je klid.Už jsem to pomalu vzdával,ale dám Fofíkovy ještě šanci.Jenže bere olej,ale studený nezakouří.Jede dobře,spotřeba slušná.Taky mě čeká nejspíš spojka.Předtím jsem měl Fabii 1.9 SDI kombi a s tou jsem byl fakt spokojenej. Tak zatím zdarec a klidné kilometry.
Ford Focus 1.6i 16V,kombi ,šedá metalíza,2/2002
Obrázek

Quickie
Moderátor
Moderátor

Re: První píspěvek?Ale nový majitel.

Příspěvek od Quickie » 13.04.2010 22:17

zdarek
v podstate dobre zaradený prvý príspevok do pokecu... :D
všetky problemy si zdá sa vyriešil. Teda až na ten olej a mozno spojku..
tak nech ti fofik dobre slúži, šup šup nafotiť, pridať sem fotky a potom ti to presunieme do fotogalerie :wink:

jo a nastav si podpis pre lepší prehlad o tvojom aute http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=10688

viperk
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viperk » 13.04.2010 22:26

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Obrázek Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Obrázek Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

jaracek
Nováček
Nováček

Příspěvek od jaracek » 14.04.2010 16:54

Dík za přivítání.Ta barva je fakt v techničáku šedá-metal.Do stříbrné má dost daleko,je to spíš hodně tmavá šedá.Šak až nafotím tak posoudíte samy kam ho zařadit.Doufám,že bude sloužit,protože s ním jezdí víc moje drahá polovička a už proto musí být všechno v pohodě.Jezdí denně mimo město.Podpis doplním,musím se trochu tady zorientovat.Zatím zdarec
Ford Focus 1.6i 16V,kombi ,šedá metalíza,2/2002
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“