Caute, chcel by som poprosit o pomoc. V aute mam toto radio.

Musel som odpojit bateriu a tym padom radio pyta kod. Ten by som samozrejme mohol dat zistit, avsak potrebujem na to vraj seriove cislo radia, ktore zacina pismenom V, v tvare Vxxxxxx.
A tu zacina problem. Na tom radiu nie su ziadne stitky s cislami, ani v plechu nie je vyrazene ziadne vyrobne cislo.
Starsie typy radii mali v plechu vzadu na radiu vyrazene cislo, ktoreho poslednych 7 znakov bolo vyrobne cislo, pripadne na tie starsie typy existuje aj jedna finta na zistenie SN:
1) zapnout rádio, (většinou výzva k zadání pinu)
2) podržet tlačitko číslo 6 a zmáčknout číslici 1 (právě u 6000CD) případně u jiného typu pokud se vám nic nezobrazí zkusit zmáčknout dvojku - obojí po dobu dvou vteřin
3) zobrazí se vám dlouhé číslo tuším série, rok výroby a typ rádia a posledních 7 znaků (např. M034872 ) je právě chtěné Serial Number.
Na tomto novom sony to vsak nefunguje.
Najde sa tu nejaky fajnsmeker, ktory by mi vedel poradit, ako sa dostanem k zisteniu serioveho cisla tohto radia, poradit, ci existuje takato nejaka kombinacia klaves na zobrazenie SN aj na tomto sony radiu, pripadne ktory by mi vedel priamo zistit kod?
vopred dakujem
.