V pátek jsem se rozjížděl na světlech, dal jsem málo plynu a auto chcíplo. Když jsem ho chtěl natočit znova, tak se to jen trochu a líně pootočilo a nic. Pak už to na otočení klíčkem jen cvaklo a to bylo vše. Po asi 10 minutách zkoušení se to třeba na po osmé zase jen úplně minimálně potočilo a nic. Navíc se mi po tom dělo to, že jsem klíčkem otočil, jen to cvaklo (klíček furt držím v poloze start) a samo se to jakoby zase vyplo (spadly ručičky, zhasly kontrolky). Když jsem klíček pustil, znova se kontrolky rozsvítili. Problémy se startováním jsem měl už dřív, vyměnil jsem žhaviče, to tomu ale moc nepomohlo, problém byl v tom, že auto při startování třeba 3x z 10ti pokusů chvíli protáčelo než se to chytlo (zvuk jak autíčko na setrvačník, nechtělo se tomu naskočit, jakoby se postupně roztáčel startér nebo tak něco). Tak jsem to odtlačil do BestDrive, kterej byl vedle s tím, že jsem si myslel, že to musí být něco v elektronice, ale fešáci mi tam po dia řekli, že to je asi čerpadlo nebo tlak nebo vstřiky a taky že tam je vadný relé a taky že to neuměj a musím s tím jinam. Super servis. Co si o tom myslíte vy? Mě i otci to přijde jako blbost, když to auto ani neprotočí, jen to škytne a umře a po puštění klíče to zase zpět rozsvítí desku. Díky za pomoc.