Zamykání jde pouze manuálně ruční páčkou na dveřích spolujezdce...Pokud nechám tyto dveře odemknuté , nelze je zamknout ( ani jiné ) pomocí DO...neustále se vrací zámky do polohy odemknuto...Pokud je ručně zamknu tak je pomocí DO zase neodemknu...foki píše:a co to delá ? nezamknou ?
Promiň , nebyl jsem přihlašený....foki píše:hm to blbne ta mechanika zamku a rychlejsi je vymenit cely zamek . me to delalo taky .
přesně jako u měZdenekFF píše: Zamykání jde pouze manuálně ruční páčkou na dveřích spolujezdce...Pokud nechám tyto dveře odemknuté , nelze je zamknout ( ani jiné ) pomocí DO...neustále se vrací zámky do polohy odemknuto...Pokud je ručně zamknu tak je pomocí DO zase neodemknu...
......
Měl jsem zámek rozebraný několikrát, ale žádnou pojistku "serva", což je úplně obyčejný elektromotorek jsem neviděl. Takže mi to prosím tě vysvětli.Mark J. píše: odchazi jakasi pojistka u toho serva, staci ji "deaktivovat" ;o)
S tim mikrospinacem bohuzel neporadim, resil jsem zadni zamky kde nejsou, ale zamek se rozebrat da, jde oddelit ta kovova a plastova cast, pokud si vzpominam, tak to drzi na par zacvaknutych mistech a v jednom miste je to nalisovany na takovym "spuntu", to je nejhorsi cast (muj postup: sroubovacky okolo, nebat se a zabrat, pri urcite sile se to bez poskozeni rozskoci).Jemar píše:Chystal jsem se vyměňovat mikrospínač v zámku (občas se auto samo zamkne) takovou tou trochu destruktivní metodou, jaká je tady na fóru popsaná. Moc se mi do toho nechce a tak doufám že Mark J. má nějaký dobrý nápad jak rozebrat zámek a nepoškodit ho. Jen doufám že se s námi o to podělí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti