Blikajici blinkry pri zamykani
-
Blikajici blinkry pri zamykani
Dobry den,
mam problem s centralnim zamykanim. Po zamknuti (at uz primo klickem ve dverich nebo dalkove) mi zacnou blikat blinkry. Normalne by to melo jedno bliknout a hotovo. Nekdy to zablikne a je to v poradku, ale jindy blinkry blikaji jak zblaznene, nebo treba chvilku je klid, a zacnou blikat az po nejake dobe, nebo napr. v nejakych intervalech. Nevite kde by mohl byt problem? Auto je urcite dobre zamknuto, vcetne kufru, jen ty blinkry...
Je to Focus kombik z r. 2001
mam problem s centralnim zamykanim. Po zamknuti (at uz primo klickem ve dverich nebo dalkove) mi zacnou blikat blinkry. Normalne by to melo jedno bliknout a hotovo. Nekdy to zablikne a je to v poradku, ale jindy blinkry blikaji jak zblaznene, nebo treba chvilku je klid, a zacnou blikat az po nejake dobe, nebo napr. v nejakych intervalech. Nevite kde by mohl byt problem? Auto je urcite dobre zamknuto, vcetne kufru, jen ty blinkry...
Je to Focus kombik z r. 2001
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blikajici blinkry pri zamykani
Když se mi seknul mikrospínač v DO, taky mi to třikrát probliklo, ale zeptám se tě máš alarm?
Jinak mě to blikne pouze při zamykání dálkovým, klíčem nikoli
Jinak mě to blikne pouze při zamykání dálkovým, klíčem nikoli

- Spread
- Junior
Poradi mi niekto jak to je s blinkrami pri zamknuti auta pomocou DO?
Nedavno som si kupil origo DO a funguje ok. Akurat mi absolutne nesvietia blinkry pri zamykani/odomykani dveri. Da sa to nejak nastavit? alebo od coho to zavisi?
diky moc
Nedavno som si kupil origo DO a funguje ok. Akurat mi absolutne nesvietia blinkry pri zamykani/odomykani dveri. Da sa to nejak nastavit? alebo od coho to zavisi?
diky moc

- Lari
- Zkušený
to samé mi dělalo,když jsem tam měl GEM s alarmem,ale neměl jsem přední zámek kapoty s kontaktama,proto GEM bral,že je pořád něco otevřeného,tak stačilo konektor u zámku proklemovat a blinkry už blikaji..

Byl-Ford Focus 1,8 TDDi r.v. 2000,16" ALU, xenony,,4el.okna,,BC, webasto, EIBACH,ST170 LOOK, DIGI klima, motor 1,8TDCi 85kW,tempomat,ABS,ASR

- Spread
- Junior
hmm.. je pravda ze som menil GEM.. A alarm tam naozaj mozno bude, pretoze minule som sa pomocou DO zamkol v aute a nieco som spravil.. neviem co a zacali mi blikat vystrazne svetla, ale ziadna sirena. Moze to byt tym ze ten alarm tam je, ale nie je napojeny na sirenu? Jak to pripadne otestovat?
A dokazal by si mi popisat jak to spravit s tym konetkrom aby smerovky blikali?
A dokazal by si mi popisat jak to spravit s tym konetkrom aby smerovky blikali?
- Lari
- Zkušený
Ono stačí zamknout se v autě chvilu počkat a pak třeba otočit klíčem v zapalování nebo když nemáš dvojitý zamykání,tak otevřít dveře a rozbliká se auto..:-)Stačí ze zámku přední kapoty vytáhnout dvoudrátovej konektor,drátky spojit a blinkry při zamčení začnou blikat...Pozor,aby to byl konektor ze zámku a ne z nárazovýho čidla,který je poblíž u některých ročníků..:-)Jinak jde dopojit přes jeden pin na GEMu i sirénka a máš alarm.

Byl-Ford Focus 1,8 TDDi r.v. 2000,16" ALU, xenony,,4el.okna,,BC, webasto, EIBACH,ST170 LOOK, DIGI klima, motor 1,8TDCi 85kW,tempomat,ABS,ASR

- Spread
- Junior
tak som sa zamkol v aute pomocou dialkoveho.. pockal par sekund.. otvoril dvere a vazne sa rozblikali smerovky
takze tam alarm bude. ale je to zaujimave, pretoze mam gem konciaci na FA a ten by alarm nemal mat
Nevie niekto kde by sa dala zohnat ta sirena k alarmu?
A za 2. pozeral som okolo zamku ale nevidim tam ziadny konektor. Skumal som to snad pol hodinu. Jediny kabel okolo (priemer cca 0.5cm) ide niekde spod intercoolera pod predny naraznik a tam sa spojuje s sirsim (priemer tak 1.5cm) kablom a mizne niekde v narazniku..
Neporadi mi niekto kde hladat ten konektor? Fakt by som chcel aby mi to bliklo pri zamknuti, pretoze na ulici nie vzdy pocut zamky.

takze tam alarm bude. ale je to zaujimave, pretoze mam gem konciaci na FA a ten by alarm nemal mat

Nevie niekto kde by sa dala zohnat ta sirena k alarmu?
A za 2. pozeral som okolo zamku ale nevidim tam ziadny konektor. Skumal som to snad pol hodinu. Jediny kabel okolo (priemer cca 0.5cm) ide niekde spod intercoolera pod predny naraznik a tam sa spojuje s sirsim (priemer tak 1.5cm) kablom a mizne niekde v narazniku..

Neporadi mi niekto kde hladat ten konektor? Fakt by som chcel aby mi to bliklo pri zamknuti, pretoze na ulici nie vzdy pocut zamky.
- NEEO
- Test driver
mě to při zamknutí dálkáčem někdy blikne jen jednou a někdy dvakrát-ale nijak to neřeším 

- Spread
- Junior
tak to by som neriesil ani ja..NEEO píše:mě to při zamknutí dálkáčem někdy blikne jen jednou a někdy dvakrát-ale nijak to neřeším

- NEEO
- Test driver
no a hlavně jestli se ti zavře auto- 

- Spread
- Junior
to sa zavrie v pohode.. tam ide o to najst ten konektor o ktorom pisal Lari..
- NEEO
- Test driver
- Lari
- Zkušený
Zejtra vyfotím a pošlu Ti to... 

- Lari
- Zkušený
Mě to blikne při odemčení jednou a při zamčení 2krát.To že je na konci FA nemění nic na tom,že do toho někdo nenahrál soft s alarmem,což jde..

- Spread
- Junior
to budes moc hodnyLari píše:Zejtra vyfotím a pošlu Ti to...

ale predpokladam, ze asi bude musiet dole predna mriezka. Tu som neodpojoval. Snad bude teda ten konektor pod nou.
A co sa tyka tej sireny. Musi tam ist original? alebo moze napriklad z felicie? (tu som nasiel na aukre za 67 korun