Ja ho objednal koncem ledna, dodani konec dubna az kveten. jeste se nacekam

pokud to pojede jako 77kw pred fl tak ti nezavidim , u euro5 jede aspon trochu az ta 92kw ( trosku lepsi nez 74kw ff2 )Cernoch-L píše: tak si objednám tu dnešní 1.6 77kw a kombíka pro rodinu![]()
Konfigurátoru bych zas tak nevěřil, ten hapruje i v jiných věcech víc než dost. Důležité je co je v ceníku a tam je stálé 5.900,- za červenou Race. V konečném důsledku záleží stejně hlavně na dohodě s konkrétním prodejcem.Roman42 píše:S tou cervenou to pravda je, ze uz je bez priplatku, viz. stranky ford, konfigurator.
Jj bude to určitě uškrcení, ale když bych chtěl tu 92 kw, tak tu už mají jen s PowerShiftem a to už stojí balík... začíná to na 439 tis...nejsem žádnej závodník, měl jsem předtím 1.6 16v v FF2 facelift z roku 2009. Ze začátku to byl taky lenoch, ale roztahl jsem si jí a pak jezdila celkem dobře. Samozřejmě je bez turba, tak slovo jede dobře berme s rezervou, ale nestěžoval sem si. Občas jezdím silným autem v práci (Octavia II 1.8tsi) a to se pak nedá jezdit slušněfoki píše:pokud to pojede jako 77kw pred fl tak ti nezavidim , u euro5 jede aspon trochu az ta 92kw ( trosku lepsi nez 74kw ff2 )Cernoch-L píše: tak si objednám tu dnešní 1.6 77kw a kombíka pro rodinu![]()
No bude mi to muset stačit, protože 3 válec nechci a na dražší verzi nejsou prachy... takže nic jiného nezbývá bohuželAnduril píše:Ano je. Ten motor je opravdu slaby. Jede to, ale hure.
77kW verzi jsem mel pujcenou na dva dny a v te dobe jsem mel FF2 74kW. Kdyz jsem FF3 vratil a sedl do sveho 74kW FF2, pripadal jsem si jak v rakete...opravdu. 77kW 1.6ku ve FF3 bych si dnes rozhodne nekoupil, ani za nic. Tam, kde jsem s 74kW FF2 jezdil na petku, jsem ve FF2 musel podrazovat. Na rozjezd mi to nekolikrat malem zdechlo. Mozna pak poladili soft jednotky, ale dojem to na me neudelalo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů