Nééé to je telefon špatně zaostřilMiguelicek píše:Teeda, jestli ti to svítí v reálu tak jako na fotce...Asi bych moc slušnej nebyl...

Nééé to je telefon špatně zaostřilMiguelicek píše:Teeda, jestli ti to svítí v reálu tak jako na fotce...Asi bych moc slušnej nebyl...
Hledal jsem vhodné místo pro montáž denních světel a chtěl jsem je umístit stejným způsobem, ale toto řešení nesplňuje maximální možnou vzdálenost od bočního obrysu vozidla, která smí být maximálně 400 mm.Miroslav K píše:jasné..hneď jak som ich spracoval, šup sem s nimi
To upevnenie svetla vypadá desivo, ale do tej umelej hnoty sa to blbo montovalo, drží to však dobre..a to je podstatné
A co se na to vybodnout a proste otocit tim knoflikem a rozsvitit poradny svetla. Ja tyhle prizemni dodelany mzouratka co jen hyzdej auta proste nechapu - poradne to nesviti, je to nizko a vypada to ohavne. Presne tohle sem videl na fofoII - majitel to tam nejak vyrezal asi flexou no proste hruza....Nicco píše:Meral som to a ak som dobre meral tak mi vyslo 24 cm k tomu otvoru, kde to chcem dat. Tie LEDky su este na liste, ktora dufam prida +1cm, takze sa vojdem do Organovych 25cm.
Druha moznost je to dat o jeden otvor vyssie, ale tam mi zase bude namietat Organ, ze k okraju vozidla to mam 44 cm co je o 4 viac.
Takze som zvazil -1 alebo +4.
Vacsinu casu jazdim v meste, tam to Zeleni snad nebudu premeriavat. Dalsia Technicka ma caka o 3 roky. Dovtedy uz bude novy Focus
No asi tak - já mám zrovna ty 4-diodové LED umístěné stejně jako ty a do těch 400mm se určo nevlezem. Namáčkl jsem je sice úplně k okraji mřížky a mezi nima je vnitřkem cca 620mm a vnější rozměr je cca 860mm.Miroslav K píše:nooo, mne to tých 400 mm od obrysu vozidla spĺňa, aj keď sa to možno nezdá (do obrysu sa nerátajú spätné zrkadlá)..keď už chcem byť úprimný, nespĺňa to predpísaný rozstup 600 mm od seba..mám 5 ledkové svetlá a tie sú od seba "len" asi 570 mm (4 ledkové by sa zmestili v pohode), ale myslím, že to nebude nikdo tak detailne skúmať a bazírovať na pár cm...
Tu je o malo vacsia fotka, ale tiez iba z mobilu. Ak bude viac casu, tak to odfotim lepsie, hlavne zaujimavejsie veci, ako je umiestnenie riadiacej jednotky za znackou pred chladicom, prisrobovanie LED a zapojenie kablov (k baterke, na kostru a do svetla)ttix píše:..jo, tak o těhle uvažuju..rozměrově to ale asi ale vyhlášku nesplňuje, co? Nemohl bys sem prosím dát větší detailní fotku?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host