Technické vlákno Denso navigace
- PULPAN
- Nováček
Re: Ford rádia,rádia s navigací
Ahoj všem, tak jsem asi lama.Hodím klíček do polohy 2, kontrolky svítí, vrazím dvd-R do densa mechaniky, čekám, čekám a nic...Netušíte, v čem je chyba
?

ford mondeo combi, 2008, TDCI,103 KW,215*55*R16
- PULPAN
- Nováček
už jsem to rozchodil..díky všem za pomoc 

-
- Zkušený
- PULPAN
- Nováček
Smazaná zbytečná citace.Kóťa
No nechtěl jsem ze sebe dělat lamu, neboť jsem vypálil obraz obrazu na dvd, místo abych vypálil data, nějak jsem si nevšimnul toho souboru na uloz.cz a rapdishare.com.Jakmile jsem místo obrazu vypálit update, tak rádio naběhlo během pár minut.
No nechtěl jsem ze sebe dělat lamu, neboť jsem vypálil obraz obrazu na dvd, místo abych vypálil data, nějak jsem si nevšimnul toho souboru na uloz.cz a rapdishare.com.Jakmile jsem místo obrazu vypálit update, tak rádio naběhlo během pár minut.
- andre.magnat.toulenu
- Nováček
za kolik se tak prodává ta Denso navigace a dá se sehnat v poho,nebo je to problém? 

Ford mondeo combi rv.01 2.0 TDDi 85 KW
-
- Nováček
Ak mas stastie, tak za 350€. (cca 10 000 CZK)
A pokial viem, tak je to problem. Nestaci len samotne "radio", treba aj antenu, kabel k antene, GEM box (alebo tak nejako sa to vola), kable dozadu du kufra k mechanike, samotnu mechaniku, panel s hodinkami a niekoho, kto Ti prepinuje klimu.
Ale inac to je uplne jednoduche.
A pokial viem, tak je to problem. Nestaci len samotne "radio", treba aj antenu, kabel k antene, GEM box (alebo tak nejako sa to vola), kable dozadu du kufra k mechanike, samotnu mechaniku, panel s hodinkami a niekoho, kto Ti prepinuje klimu.
Ale inac to je uplne jednoduche.

Galaxy ghia bussines line 2008, 2.2 TDCi, 129kw M6
- Yorick
- Nováček
Zdravím,
jsem vlastníkem C-MAXE 2/2005 2.0 TDCi s DVD navi a dotykovým displejem.
1) tak se také hlásím do klubu, kteří nemají BT modul, jen pevné HF na nějakou starou nokii.
Celé téma jsem pročetl a nepodařžilo se náhodou někomu zprovoznit (předělat) to pevné HF na bluetooth? (Tím nemyslím dát tam nové pevné HF, ale nějak využít to, co tam je, aby to komunikovalo s densem. Přeci snad musí jít napojit na to pevné HF nějaký BT modul, nebo ne?)
2) stále mám na navigaci škrtnutý satelit a signál žádný, rozebral jsem antenu, prostříkal kontaktolem (dle rad) a nic:-( Asi to pujde do servisu
. Mapy i update se mi podařilo dle návodů zde vypálit i načíst (díky všem!!).
jsem vlastníkem C-MAXE 2/2005 2.0 TDCi s DVD navi a dotykovým displejem.
1) tak se také hlásím do klubu, kteří nemají BT modul, jen pevné HF na nějakou starou nokii.
Celé téma jsem pročetl a nepodařžilo se náhodou někomu zprovoznit (předělat) to pevné HF na bluetooth? (Tím nemyslím dát tam nové pevné HF, ale nějak využít to, co tam je, aby to komunikovalo s densem. Přeci snad musí jít napojit na to pevné HF nějaký BT modul, nebo ne?)
2) stále mám na navigaci škrtnutý satelit a signál žádný, rozebral jsem antenu, prostříkal kontaktolem (dle rad) a nic:-( Asi to pujde do servisu

C-MAX, 2/2005, 2.0 TDCi, Denso
-
- Zkušený
1) Někde jsem četl, že by snad nějaký modul měl být, ale že za menší peníze je k sehnání BT HF třeba od Parrota, které vypíše i kdo volá...
2) Bohužel máš GPS modul asi úplně v háji a je potřeba zakoupit nový (originál, nebo nějaký co napojíš do Densa a je na fóru zmiňován).
Přerušené kabely snad neměl ještě nikdo...
2) Bohužel máš GPS modul asi úplně v háji a je potřeba zakoupit nový (originál, nebo nějaký co napojíš do Densa a je na fóru zmiňován).
Přerušené kabely snad neměl ještě nikdo...
Ex ST220 model 2004
- Yorick
- Nováček
Tak jsem se právě vrátil ze servisu Nokie, žádná náhrada za stávající HF na BT prý není. Jedině nové HF a plná komunikace s denzem, o tom si prý mohu nechat zdát
.
Na to GPS jedu zítra do servisu, tak snad se jim to povede.

Na to GPS jedu zítra do servisu, tak snad se jim to povede.
C-MAX, 2/2005, 2.0 TDCi, Denso
-
- Zkušený
To Bluetooth by mělo být toto http://winner-fly.com/produkte/carkit/btc91.htm
nebo dokonce toto http://www.blueunplugged.com/p.aspx?p=135617
Tak jak jako neexistuje?
nebo dokonce toto http://www.blueunplugged.com/p.aspx?p=135617
Tak jak jako neexistuje?

Ex ST220 model 2004
-
- Test driver
Re: Denso Mapy
Rovnaky problem som riesil aj ja cez vikend na Focuse.Nastastie pomohlo odstranit vlhkost,premazat kontoxom a funguje.Niekto tu vsak spominal nejake dodatocne tesnenie z gumy.Nebol by nejaky obrazok,ako to ma vypadat?Hans69 píše:Dnes jsem pravděpodobně vstoupil do klubu nefunkčního GPS modulu.Přeškrtnutá planetka,šipka jezdí po poli nebo louce a když zadám cíl vzdálený 6km,ukáže mi to nesmysl.Udělal jsem reset odpojením baterie a pořád nic.
-
- Zkušený
Jenom nahrubo vystřihneš tvar té gumy podle patky antény a uvnitř uděláš otvor, aby šla anténa nasadit na ty kontakty. Nic speciálního 

Ex ST220 model 2004
-
- Test driver
Super vdaka
,len ja som to vystrihol zo starej duse z bicykla a ked som to nasadil na strechu,tak sa mi zdalo,ze je antena prilis vo vzduchu a bal som sa,aby tam nezatekalo este vic.No a vypadalo to tak nejak komicky.Chcelo by to nejaky tensi material.Pouzil si nieco ine,ako ja?

-
- Zkušený
Přesně stejný materiál. A nemám to nějak nahoře. Když jsem to tam dal tak jsem to nadzvednutí typoval tak na 1mm, protože tu gumu třeba vůbec nevidím.
Ale určitě to pomohlo, protože mám už klid
Zítra dodám fotku jak to vypadá na střeše...
Ale určitě to pomohlo, protože mám už klid

Zítra dodám fotku jak to vypadá na střeše...
Ex ST220 model 2004
- tomik...
- Zkušený
porusene pravidla inzercie!sluzi na to sekcia bazar.
Je: Mondeo Kombi 2.0TDCi 96kW Ghia X, 18" Zetec S - leštěné, Bi-Xenon, DECAT, EGR off - no a myslim že úúplně fuuull výbava 
Bylo:FOCUS ST 2,5T
Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30

Bylo:FOCUS ST 2,5T
Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30