Originál Xenony - nivelace MONDEO
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Originál Xenony - nivelace MONDEO
Rozdíl mezi halogenem a xenonem já osobně vidím především v širší osvětlené ploše.Takže líp vidím do krajnic atp.
Jednaminus,doporučil bych Ti fakt rozborku světel a vypucovat to.Rozdíl určitě poznáš.Zkus mrknout i na čočku zvenku.Je tu návod na čištění a dával jsem tam i fotky jakej je rozdíl u vyčištěný a nevyčištěný.
K těm výbojkám...Netvrdím,že je to na sto péro v těch plíškách,každopádně mi to po osazení těchto výbojek nedělalo,pak začlo jedno světlo a teď obě.A po výměně za značkové to nedělá...Ještě to budu chvíli testovat,ale já sázím na výbojky...Mě se týpek neozývá.Kupoval jsem to od H-I-D shop z aukra...
Jednaminus,doporučil bych Ti fakt rozborku světel a vypucovat to.Rozdíl určitě poznáš.Zkus mrknout i na čočku zvenku.Je tu návod na čištění a dával jsem tam i fotky jakej je rozdíl u vyčištěný a nevyčištěný.
K těm výbojkám...Netvrdím,že je to na sto péro v těch plíškách,každopádně mi to po osazení těchto výbojek nedělalo,pak začlo jedno světlo a teď obě.A po výměně za značkové to nedělá...Ještě to budu chvíli testovat,ale já sázím na výbojky...Mě se týpek neozývá.Kupoval jsem to od H-I-D shop z aukra...
- tomik...
- Zkušený
Tak výbojky mam cca týden a ještě se asi nevysvítily, takže moc rozdíl od 4300k nevidim a hlavně jsem měl v háji ty paraboly za čočkou, ty mam teď na repasu, takže uvidíme až dorazej, pak dam vědět co a jak... Jinak jsem kupoval na http://www.autoshop24.cz/ a kupoval jsem i hid sadu do dálkovejch, takže mam tak nějak bixenony 

Je: Mondeo Kombi 2.0TDCi 96kW Ghia X, 18" Zetec S - leštěné, Bi-Xenon, DECAT, EGR off - no a myslim že úúplně fuuull výbava 
Bylo:FOCUS ST 2,5T
Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30

Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30
- pavliicek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nenarazil jste nekdo na moznost sehnat tohle:
http://www.alibaba.com/product-gs/29098 ... _head.html
Co jsem koukal, tak na alibabe to je jenom jakoby pro velkoodberatele, jednotlivec si toho tam moc nekoupi:-(.
http://www.alibaba.com/product-gs/29098 ... _head.html
Co jsem koukal, tak na alibabe to je jenom jakoby pro velkoodberatele, jednotlivec si toho tam moc nekoupi:-(.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCI (2004)
- Vitalish
- Zkušený
pavliicek:
na Alibabe si to koupit muzes : minimální odběr = 1 pár ( Minimum Order Quantity: 1 Pair/Pairs). Ale cena je dost nejsaná a hlavně FOB = zaplatíš dopředu, pošle ti to lodí nejspíš do Hamburku (možná i letecky někam jinam..) a pak to musíš proclít
na Alibabe si to koupit muzes : minimální odběr = 1 pár ( Minimum Order Quantity: 1 Pair/Pairs). Ale cena je dost nejsaná a hlavně FOB = zaplatíš dopředu, pošle ti to lodí nejspíš do Hamburku (možná i letecky někam jinam..) a pak to musíš proclít

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A ještě je otázka,co je tam za čočku.Aby se vyrovnala originálu...nevim nevim.To je fakt snad jednodušší si sehnat origo xeny a přecvakat si to...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Vitalish
- Zkušený
můj blikající levý xenon je dle dosavadního pozorování nejspíš "unavená" výbojka.. Nedávno jsem měnil pravou protože skončila ve střepech a dle slov mého mechanika brzo odejde i ta druhá, což se nejspíš právě děje... Po ohřátí (cca. 20 minut provozu) se občas restartuje ... kdybych byl "blondýna", asi si toho nevšimnu dokud nepřestane svítit úplně, ale takto mne to štve... holt půjdu a zakoupím i druhou Osramku ...
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
tomik...: natočto prosím a hoď to na youtube.com v noci tu hidku v dálkách to mě docela zajímá 
myslím to jak se rožne a žhaví.... a probliknutí.....

myslím to jak se rožne a žhaví.... a probliknutí.....
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- tomik...
- Zkušený
->frantik.17: Neni problém, ale tak cca do týdne, ještě nemam paraboly doma 

Je: Mondeo Kombi 2.0TDCi 96kW Ghia X, 18" Zetec S - leštěné, Bi-Xenon, DECAT, EGR off - no a myslim že úúplně fuuull výbava 

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
...beru tě za slovo 

- pavliicek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Vitalish: Primo na alibabe se podle me nakoupit neda (vidis tam nekde neco jako vlozit do kosiku apod? Nakupovat se da na http://www.aliexpress.com/, jenze tam uz zase tyhle svetla nemaj:-(.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCI (2004)
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Teda s HIDkou do dálek...no nevim.Včera jsem jel v noci 30km z Phy a ty dálkový jsem zapnul...No třicetkrát určitě.To bude dostávat dobrej kouř...
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to trafo nebude chudák vědět co dělat dřív i když né každý jezdí po tak frekventovaných silnicích a třeba já když jedu tady u nás po některých silnicích jedu na dálku klidně 15km v tahu a nepotkám auto.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- tomik...
- Zkušený
Tak sada stála 890,- a na výbojky je rok a na zbytek 2 roky záruka, takže i kdyby to bylo na ty 2 roky, tak mi je to jedno... Taky moc aut třeba když jedu z noční nepotkávam, ale i tak... Svítí to prostě parádně...

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
...nedokážu si to tak nějak předctavit, než se hidka rozzžhaví tak určitě potkám další auto...