Multimedia a navigace focus II
- Quickie
- Moderátor
Re: Multimedia a navigacia focus
veru veru Anduril ma pravdu
- Cowley
- Zkušený
OK, rad bych si poslech ty 6ky s nejakym lepsim radiem (vali se mi tu Sony, takze by to na nejakym srazu treba slo prubnout), kazdopadne pokud je na vyber, nevahal bych ani vterinu a vyhnul bych se jim obloukem. Pres 8ky hraje dost slusne i ta moje cinska navigace 

- Anduril
- Test driver
Cinska navigace ma podle vseho slusny vystup.
Ale mezi 8 a 6 repro na stejnem radiu zas az tak brutalni rozdil neni - zkouseno v mem focusu (6 repro + sony) vs. v mondeu (8 repro + sony). Slyset to je, ale neni to tak, ze bych svoje repro kvuli tomu vyhodil..
Ale mezi 8 a 6 repro na stejnem radiu zas az tak brutalni rozdil neni - zkouseno v mem focusu (6 repro + sony) vs. v mondeu (8 repro + sony). Slyset to je, ale neni to tak, ze bych svoje repro kvuli tomu vyhodil..

- Blackhawk
- Test driver
Re: Black Hádes
Takze tak ako som uz avizoval, Jezisko, ci Santa ci kto to mi priniesol pekny darcek.
Rozchodil som uz aj ovladanie radia na volante, na co sa viaceri stazovali, ale nejdu mi dve veci a potreboval by som poradit kde mi mohol byt zdrhel:
1. zapnutie radia pri vypnutom motore - jednoducho sa radio pri zhasnuti motora vypne a koniec, povodne sa dalo zapnut aj po vypnuti motora
2. podsvietenie tlacitok mi nefunguje - tlacitko vobec nesvietia
Viete niekto kde by mohol byt zadrhel?
Rozchodil som uz aj ovladanie radia na volante, na co sa viaceri stazovali, ale nejdu mi dve veci a potreboval by som poradit kde mi mohol byt zdrhel:
1. zapnutie radia pri vypnutom motore - jednoducho sa radio pri zhasnuti motora vypne a koniec, povodne sa dalo zapnut aj po vypnuti motora
2. podsvietenie tlacitok mi nefunguje - tlacitko vobec nesvietia
Viete niekto kde by mohol byt zadrhel?
Naposledy upravil(a) Blackhawk dne 25.12.2011 19:29, celkem upraveno 1 x.
-
- Test driver
Máš nové neorigo radio?
S tím vypnutím záleží na tom, jak je to vzadu napojené, jestli jde na příslušný kontakt proud do rádia i po vypnutí zapalovaní. Pokud ne, tak to nemůže fungovat. Potřebuješ schema konektorů u rádia a skontrolovat s přívodním kabelem k rádiu, jestli vše odpovídá tomu jak to má být zapojeno
S tím vypnutím záleží na tom, jak je to vzadu napojené, jestli jde na příslušný kontakt proud do rádia i po vypnutí zapalovaní. Pokud ne, tak to nemůže fungovat. Potřebuješ schema konektorů u rádia a skontrolovat s přívodním kabelem k rádiu, jestli vše odpovídá tomu jak to má být zapojeno

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- Blackhawk
- Test driver
Zabudol som hodit foto.
Z tych kablov som trocha mimo, je ich tam asi 20 tisic
a nemam ani len najmensiu sajnu, ktory kabel z toho zvazku je aky.

Z tych kablov som trocha mimo, je ich tam asi 20 tisic

-
- Test driver
No pokud nevíš k čemu který káblík slouží pak se s tím problémem asi nikam nehneš
Jinak hezké, co to všechno umí?

Jinak hezké, co to všechno umí?
- Blackhawk
- Test driver
Takmer vsetko, BT, GPS, DVD, daju sa pripojit externe monitory, parkovacia kamera, ktora sa sama zapne po zaradeni spiatocky,...
Pozeral som sa na schemu zapojenia a napadla ma jedna vec, nemohol by byt problem spojeny s tym, ze mam startovanie bez kluca? Zeby to radia nejak nedetekovalo kluc v zapalovani a preto sa nechcelo zapnut?
Ale skor ma viac trapi to podsvietenie tlacitok.
Inak toto je ono: http://www.ebay.co.uk/itm/ES789EN-7-HD- ... 336fc7ad3f
Pozeral som sa na schemu zapojenia a napadla ma jedna vec, nemohol by byt problem spojeny s tym, ze mam startovanie bez kluca? Zeby to radia nejak nedetekovalo kluc v zapalovani a preto sa nechcelo zapnut?
Ale skor ma viac trapi to podsvietenie tlacitok.
Inak toto je ono: http://www.ebay.co.uk/itm/ES789EN-7-HD- ... 336fc7ad3f
-
- Test driver
Tak prakticky je jedno jestli pustíš proud do rádia pomocí klíčku nebo tlačítka. Ale do rádia musí jít stálý proud, když chceš aby to fungovalo i po vypnutí zapalování. Na to je právě potřeba to schéma zapojení... Ale třeba to nové rádio takovou funkci ani nepodporuje.
- Blackhawk
- Test driver
Na tytrubke (youtube) som nasiel video, kde to mal chlapik zapnute aj s klucikom v polohe 0.
- Quickie
- Moderátor
to mas presne tie iste symptomy co aj ja:
tlacitka nesvietia (okrem SRC) a radio sa po vypnuti klucika vypne bez moznosti spustenia na 1 hodinu..
v polohe klucika I hra.. aj to len v zavislosti neviem coho.. proste mi pripada ze radio ma v sebe nejaku ochranu, a ked zisti, ze na baterke poklesne napatie, tak sa radio vypne... niekedy po 20 minutach, niekedy aj po 5minutach.. čo ti poviem - divočina
podsvietenie tlačitok... s fokim som kedysi písal (mal tušim to iste radio a na fotkach to mal podsvietene) ze to tušim prerábal ale že mu zase zblblo niečo iné, a už neviem čo
EDIT: aku maš ( ak nejaku maš) navigaciu na karte?
tlacitka nesvietia (okrem SRC) a radio sa po vypnuti klucika vypne bez moznosti spustenia na 1 hodinu..
v polohe klucika I hra.. aj to len v zavislosti neviem coho.. proste mi pripada ze radio ma v sebe nejaku ochranu, a ked zisti, ze na baterke poklesne napatie, tak sa radio vypne... niekedy po 20 minutach, niekedy aj po 5minutach.. čo ti poviem - divočina

podsvietenie tlačitok... s fokim som kedysi písal (mal tušim to iste radio a na fotkach to mal podsvietene) ze to tušim prerábal ale že mu zase zblblo niečo iné, a už neviem čo

EDIT: aku maš ( ak nejaku maš) navigaciu na karte?
- Blackhawk
- Test driver
zaujimave, ja som spustil informacnu kampan, pisal som predajcovi aj chlapikovi, ktory ma na youtube video, tak som zvedavy co mi povedia. Idem studovat link co si mi poslal. Ale aspon som rad, ze som rozchodil ovladanie tlacitok pod volantom.
- Quickie
- Moderátor
ja som tlacitka rozchadzat nemusel.. isli automaticky.. (hoci mam radio od tibiho, tak nevim ci predtym on niečo nastavoval)
inak gratulacia.. za tu cenu by som urcite neriešil Ford 6006 s mp3-kami... toto radio ma tolko pridanych hodnot že achjaj
inak gratulacia.. za tu cenu by som urcite neriešil Ford 6006 s mp3-kami... toto radio ma tolko pridanych hodnot že achjaj
- Blackhawk
- Test driver
To urcite, ale trocha ma mrzia tie tlacitka a to pocuvanie pri vypnutom aute. Casom asi dokupim aj kameru nech sa lepsie cuva.
Co sa tyka tlacitok, tak som si az po zapojeni radia vsimol, ze sa mali spojit vzadu dva kable dohromady, takze az potom to islo.
Inak kvalita hudby isla samozrejme smerom nahor, co som necakal.
EDIT: navidacia je tam iGO, bopla uz na karte a blizsie som nemal cas to preskumat ake mapy su tam
Co sa tyka tlacitok, tak som si az po zapojeni radia vsimol, ze sa mali spojit vzadu dva kable dohromady, takze az potom to islo.
Inak kvalita hudby isla samozrejme smerom nahor, co som necakal.
EDIT: navidacia je tam iGO, bopla uz na karte a blizsie som nemal cas to preskumat ake mapy su tam
- Quickie
- Moderátor
ak niekedy dame spicha (mozno na najblizsom trnavskom) tak mi pripomen aby som zobral so sebou noťas.. skopčil by som si od teba iGo a skusil spojazdniť, ak možem teda
ja som mal origo už ani neviem čo.. ale ani za boha som ju nevedel spojazdniť
potom som skušal iGo, nešlo
sygic, neslo
navigon išiel ale nepozdaval sa mi
a teraz mam polsku automapu...
ale to si bol tušim pri tom ked som to s dzeferom riešil na zraze
ja som mal origo už ani neviem čo.. ale ani za boha som ju nevedel spojazdniť
potom som skušal iGo, nešlo
sygic, neslo
navigon išiel ale nepozdaval sa mi
a teraz mam polsku automapu...
ale to si bol tušim pri tom ked som to s dzeferom riešil na zraze