Exkurze po bazarech
- enjoy
- Test driver
Re: Exkurze po bazarech
Ale já nešel cestou nízké ceny.. myslím, že 250 tisíc byl solidní průměr,né-li vyšší cenová.
Já prostě budu řešit problém, až nastane.O život nejde.
Já prostě budu řešit problém, až nastane.O život nejde.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- Maria.Vaic
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Když problém nastane, je pozdě něco řešit. Problémům je nutné předcházet. Jestli se dotyčná firma věnuje daňovým podvodům nebo ne, zde řešit nehodlám. Ale Vy byste měl chránit své zájmy a zabezpečit si, aby z Vašeho vozu daň odvedena byla...
- Maria.Vaic
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Podívejte, nákupní cena byla 7520 EUR bez DPH. Kdyby Vám to auto prodal za inzerovaných 250000,-Kč, má zaplatit FÚ za tento konkrétní vůz 43388,-Kč. Letos je DPH 21%. Když připočtu přihlášení, mytí, palivo (STK, testovací jízdy a pod.), dopravu z Krefeldu - tam to auto bylo umístěno, jsem na částce, která jasně ukazuje, že nula od nuly pošla. A když uvážím, že jste sjednal i slevu, je jasné, že prodejce prodělal. Možná plánuje vydělat těch cca 43000,-Kč, které patří státu. Možná ano, možná ne. Kdyby ano, v průseru jste Vy, ne on. Stát nemá dostatek financí, to všichni víme. Veme si to ale na tom, od koho je možné danou částku rychle získat. A prodejce to nebude...
Takže jsou tu jen 2 možnosti: buď si zaslouží klepeta nebo svatozář.
Takže jsou tu jen 2 možnosti: buď si zaslouží klepeta nebo svatozář.
- enjoy
- Test driver
No.. myslím, že už jsme si tady vysvětlili, že odemě DPH nikdo neuvidí..pokud se nemýlím.Problém by nastal, pokud by se do toho vložila policie, ne pouze finančák.
Já rozhodně nejsem nijak povinen doplácet DPH.
Já rozhodně nejsem nijak povinen doplácet DPH.
- Maria.Vaic
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Vy se mi snad zdáte
Předpokládám, že zákazník Vašeho myšlení je snem každého podvodného prodejce. Komu není rady, tomu není pomoci
Pokud Vám nevadí, že orgány by si mohly nechat Váš vůz jako jistinu do doby zaplacení DPH, tak opravdu nemá cenu se k tomu vyjadřovat...

Pokud Vám nevadí, že orgány by si mohly nechat Váš vůz jako jistinu do doby zaplacení DPH, tak opravdu nemá cenu se k tomu vyjadřovat...
- enjoy
- Test driver
Předpokládám, že policie by můj vůz zabavila jako součást většího vyšetřování, kde by aut zabavila víc a těžko by mi moje vrátili, po zaplacení dílčí částky.Pokud se mýlím, tak budu jedině rád.
A nemyslím si, že bych byl zrovna sen všech bazaristů, jako idiot si rozhodně nepřipadám..ale jistě se najdou na světě lidé, kteří už byli všude a od všeho mají klíče.To já, přiznávám se nejsem.
A nemyslím si, že bych byl zrovna sen všech bazaristů, jako idiot si rozhodně nepřipadám..ale jistě se najdou na světě lidé, kteří už byli všude a od všeho mají klíče.To já, přiznávám se nejsem.
-
- Test driver
2Maria.Vaic: A jako co má dělat? Má se jít udat? A dát trestní oznámení na koho?
V ČR platí nevinen, dokud se neprokáže vina.
A hlavně, enjoy přece o ničem neví. Zde se přece píše, co by bylo, kdyby prodejce neodvedl DPH. A na telefonní dotaz mu řekli, že DPH odvedli. Nebo mu na fakturu/smlouvu napsali, že neodvedli DPH a že si to má zařídit????
V ČR platí nevinen, dokud se neprokáže vina.
A hlavně, enjoy přece o ničem neví. Zde se přece píše, co by bylo, kdyby prodejce neodvedl DPH. A na telefonní dotaz mu řekli, že DPH odvedli. Nebo mu na fakturu/smlouvu napsali, že neodvedli DPH a že si to má zařídit????
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- Maria.Vaic
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
enjoy: Tak hop, já Vás za i..ota nepovažuji. To bych si nedovolila. Nic takového jsem nenapsala. Z mé strany se jednalo o dobře míněnou radu.
Co se Vám zdá zvláštní, já zažila. Řešila jsem situace, kdy se vozidla zákazníkům zabavila a po zaplacení dílčí částky je některým vrátili. Těm, kteří to řešili.
Co se Vám zdá zvláštní, já zažila. Řešila jsem situace, kdy se vozidla zákazníkům zabavila a po zaplacení dílčí částky je některým vrátili. Těm, kteří to řešili.
- Maria.Vaic
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Eidž: Řekli mu, že DPH odvedli? O tom nevím. To mu určitě neřekli. Pokud ano, je to lež.
Z tohoto konkrétního vozu zatím DPH neodvedli. A právě proto má enjoy možnost vše zdárně vyřešit ve svůj prospěch. Pokud chce.
Z tohoto konkrétního vozu zatím DPH neodvedli. A právě proto má enjoy možnost vše zdárně vyřešit ve svůj prospěch. Pokud chce.
- enjoy
- Test driver
Píšu to na předchozí stránce.Rozhovor mám nahraný.
Já bych to i nějak řešil, ale pořád nevím o způsobu, který by mě v podstatě dost nepoškodil.
Já bych to i nějak řešil, ale pořád nevím o způsobu, který by mě v podstatě dost nepoškodil.
- Maria.Vaic
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Fakt Vám řekli, že DPH z tohoto vozu odvedli? Předchozí stránku jsem četla. Tam nepíšete o tom, že odvedli DPH z Vašeho vozu.
- enjoy
- Test driver
Řekli.
Že pro ně účetnictví dělá velká firma a že na ně finančách chodí co rok a další věci.. V podstatě je mi ale podle selského rozumu jasné, že pokud doteď DPH neodvedli, tak se stejně zatím ničeho nedopustili.
Osobně si taky myslím, že to neudělali a neudělají, protože když jsem chtěl důkaz černý na bílým(v tomto případě na zeleným), tak o tom nechtěli slyšet.
Pořád nevím o způsobu, jak je přinutit a ve výsledku neuškodit jen sám sobě.
Že pro ně účetnictví dělá velká firma a že na ně finančách chodí co rok a další věci.. V podstatě je mi ale podle selského rozumu jasné, že pokud doteď DPH neodvedli, tak se stejně zatím ničeho nedopustili.
Osobně si taky myslím, že to neudělali a neudělají, protože když jsem chtěl důkaz černý na bílým(v tomto případě na zeleným), tak o tom nechtěli slyšet.
Pořád nevím o způsobu, jak je přinutit a ve výsledku neuškodit jen sám sobě.
- Maria.Vaic
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud opravdu řekli, že FÚ odvedli z Vašeho auta daň, lhali.
Bylo by to možné pouze v tom případě, že daný vůz vykoupili od jiné společnosti na papíře včetně DPH (papír snese) a ta neplatí poctivě daně.
Přinutit je zaplatit daň je jednoduché a Vás to nemůže nijak poškodit. Kdyby si neplnili povinnost vůči ostatním, ať si ji splní vůči Vám.
Bylo by to možné pouze v tom případě, že daný vůz vykoupili od jiné společnosti na papíře včetně DPH (papír snese) a ta neplatí poctivě daně.
Přinutit je zaplatit daň je jednoduché a Vás to nemůže nijak poškodit. Kdyby si neplnili povinnost vůči ostatním, ať si ji splní vůči Vám.
- enjoy
- Test driver
A prozradíte mi tu zaklínací formulku, která je donutí vytasit 45 tisíc směr finančák?
Věřím, že to snadné je, tedy rozhodně bych tomu rád věřil, ale já to nevím.
Věřím, že to snadné je, tedy rozhodně bych tomu rád věřil, ale já to nevím.
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz to tak ctu, muzu mit stejny problem, auto nekym dotazeno z ciziny a zde prodano s cistopisem TP
Zda nekdo nejaky DPH nekde platil netusim...