Právě je 25.02.2020 11:36



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 133 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
 FoCCCus - elmconfig pro Focus3 
Autor Zpráva
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4579
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
Foki to dělal (nevím přes jaký soft) a na UK fóru jeden kluk taky.
Takže to jde, pokud ti jde o to dodělat tempomat..

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


02.07.2014 13:49
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 28.04.2013 20:47
Příspěvky: 760
Bydliště: Vsetín
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
jj, tempomat na MK3. Myslel jsem tímto softwarem (FoCCCus) jestli to už někdo zkoušel.
Na ruském fóru to myslím někdo dělal.

_________________
Ford Focus II 1.6 HB (6/2011)


02.07.2014 13:51
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4579
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
Nevidim duvod, proc by to mel byt problem. Jde jen o nastaveni parametru v BCM.
Auto uz si to pak prebere.
Kdyz jdou jine, pujde i tento :)

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


02.07.2014 13:56
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 28.04.2013 20:47
Příspěvky: 760
Bydliště: Vsetín
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
No jo, šlo to :) - oproti MK2 paráda.
největší pakárna je vyřezat díru pro čudlíky.

_________________
Ford Focus II 1.6 HB (6/2011)


02.07.2014 21:50
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 19735
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
jirkaj \$m[1]:
Nezkoušeli jste aktivovat tempomat a omezovač? (samozřejmě po montáži tlačítek :) )


jj je to jak pises musi se opatrne rezat a vybrusivat protoze tlacitka maji maly rantl a pak po dotazeni nechtelo "klikat" bocni tlacitko , tak se to upravovalo dokud se to nepovedlo . delal jsem to ale pres IDS

_________________
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč


03.07.2014 08:30
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 31.10.2014 11:54
Příspěvky: 85
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
Anduril \$m[1]:
Vyzkousene jsou zatim jen PCM a ACM, pokud vim, je to i v changelogu napsane.

Oživuji toto téma a rád bych se zeptal zda jste už někdo někdy úspěšně se software FoCCCus (nyní verze 0.8.3) úspěšně updatoval některý modul přes utilitu Tools/Upload VBF?

Děkuji za zkušenosti.

Edit 17.12: Takže nikdo nic? :nixw:


15.12.2014 14:02
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 07.02.2013 21:04
Příspěvky: 470
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
Akurat som zistil ze technik vo forde uvidi ak bolo nieco zapisovane do jednotky cez Focccus 8O

_________________
Ford Focus III hatchback 1,6 ecoboost 110kw


28.01.2015 20:52
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4579
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
To je mozne. Mohou si porovnat konfiguraci auta online s etisem.

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


28.01.2015 20:58
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 16171
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
muzes tvrdit, ze Ti to delali IDSkou nekde jinde

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


28.01.2015 21:05
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2009 16:56
Příspěvky: 103
Bydliště: Kosice
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
tak mne pri reklamacii spetneho zrkadla, pri ktorom prestalo fungovat automaticke zaklapanie povedali, ze im vyskocila zmena v nastaveniach, ze mi skusia prehrat novy SW. ale nijak ma tym nekonfrontovali, jedine co spomenuli, ze si to vsimli. ja som sa tvaril, ze o nicom neviem. po prehrati SW, mi vsetky funkcie co som si pozapinal fungovali aj dalej, takze to vobec neriesia.

_________________
Fofo MK3 2014, 1.0 Eco 92kW Obrázek
Ex: FoFo MK1 2002, 1.8 TDCi 74kW


28.01.2015 21:11
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4579
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
ZaQik: Tak jiste :mrgreen:

Stejne by me zajimalo, jak to je. Pze v servise, kam jezdim, vyjde technik s IDSkou klidne i ven ze servisu na parkoviste k autu a na netu urcite neni. Takze se asi ani nic nikde neulozi (do online databaze).
Pak jinde muzou tvrdit neco o neopravnenem zasahu do konfigurace, pze to neni v etisu uvedeno.
Nicmene zatim jsem s tim zadne problemy nemel, nikdo nic nerikal.

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


28.01.2015 21:14
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 07.02.2013 21:04
Příspěvky: 470
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
Nie, nie, nie. Nie je to porovnanim konfiguracie s Etisom. Neviem cim to je ale tymto nie. Asi tam bude nejaly log skor

_________________
Ford Focus III hatchback 1,6 ecoboost 110kw


28.01.2015 21:19
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4579
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
A jak jsi na to prisel? :)

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


28.01.2015 21:21
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 07.02.2013 21:04
Příspěvky: 470
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
Lebo sa ma pytal ci som sa v tom naaaahodou nerypal. A co si dobre pametam tak som tam ani nic neprestavil len som vycitaval nejake hodnoty a ked som siel zapisat tak mi hodilo nejaky error, najskor kvoli kablu a nemal som cas sa s tym hrat skusat inu rychlost atd.

_________________
Ford Focus III hatchback 1,6 ecoboost 110kw


28.01.2015 21:23
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 07.11.2009 17:56
Příspěvky: 4579
Bydliště: Ostrava
Odeslat Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3
A smazal jsi pak chyby? ;)
Pze nactenim i zapisem ve Focccusu dojde k vytvoreni hromady chyb, ktere se zaznamenaji v ruznych modulech auta. To se samozrejme nestane pri pouziti IDS. Takze jestli to nebude tim...

_________________
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)


28.01.2015 21:28
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 133 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.072s | 12 Queries | GZIP : Off ]