Do Gliwic jen v nedeli, v sobotu je tam mrtvo, i kdyz maji otevreno. Burza by mela byt na Kujawske ulici.RopakKota píše:Takovej odkaz je snad někde ve vlákně Burza v Gliwicach...Já bych se tam jen ze zvědavosti chtěl podivat...Kdyby se mi něco jo líbilo,tak třeba,ale jinak nic přesně nescháním...Spíš sem myslel,že i pro ostatní by tu mohli být užitečné info o fungujících burzách....toms2 píše:Ropak, v tom polsku kdo vi ,kde se něco najde ,ale mezi řeči polakum bych moc nevěřil jsou to handliři. (je to můj názor na polaky).chtělo by to od polaku nějake internetové stránky,kde maji uvedeno kolik tam stoji nahradni díly.
Burzy v republice...kde,kdy,proč...
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nekde nahore je presny odkaz, je to na Rudne ve Vitkovicich cestou na Havirov.RopakKota píše:Sakra vy se tam tak máte...Tak pak dej vědět co jsi tam viděl...a kdyžtak popiš kdepak to jepelen píše:Dnes jedu do OVA pro nejaky nabytek do Europa Moeblu, tak proletim Vitkovickou burzu.
Mam nakoupeny zarovky s modrou bankou 55/60W, protoze 80/100 a 100/130W jsem nechtel.
Dale teflonovy pripravek na karoserii, puvodni cena 600/ks, ja jsem vzal 2ks/300. Je tam od samolepek pres mobily, pres nahradni dily, naradi z po cela auta, pneu i rafky, starsi veci i nove.