Mne sa to mierne aj ked nechtiac podarilo pri nasom zjazde zo Sachticiek, bolo mokro a do jednej zakruty som majuc oci na misoo-vi vletel rychlejsie ako som chcel, nasledoval nedotacavy smyk, pustil som plyn (uplne, chcelo to menej), trosku mi uletel zadok a musel som hodit kontru... Bola to sranda, ale siroka cesta to nebola, takze mi stiahlo ritkuvcedula píše:Ono ten styl ma aj nazov, nepamatam sa na nho, je to pouzite z rally, kedy prudkym pohybom z jednej strany na druhu dostanes zadok do slabsieho smyku (kolesa sa nepribrzduju).
Bol som tam zhodou okolnosti vcera vecer, ale povedal spom si ze pokial nezozeniem do konca leta aspon R16tky, tak na tych mojich chudatkach R14 185/65 to skusat nebudem.. gumy robia celu zakrutu a ked mi to uleti, bude to drahsie ako len zhorene gumyvcedula píše:canndale: ten zjazd do Biskupic mam nauceny este s feldou na hornej casti na 60 a dole 80. Na fofo som to este neskusam, uz tam tolko nejazdim. Ale dole som isiel cca 100 s velkou rezervou. Ja rano chodievam cez zjazd z dialnice smerom z petrzalky a odbocujem na Hypernovu. To je paradna zakruta, o 270 supnov. To si vyskusaj (mozno to uz poznas).
to ji pak projizdis pomaleji nez by se dala, pokud jedes na hranici adheze (vnejsi predni kolo nese prakticky celou vahu auta a snazi se jen o zatoceni, resp neuhnuti ven z kruhu), nemuzes na plyn ani pomyslet (chtit po nem aby jeste tahlo dopredu, na rozkladu sil pro mene vnimave je to videt nazorneji), jinak jdes po tecne z kola venPartizan píše: přední kola zaberou a zatáčka je krásně vyjetá
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host