Ahoj ve spolek,
Mám takový problém o víkendu sem si rozbil klíč od auta vylomil se mi čip od samotnýho klíčku a opravit nelze, byl jsem ve Fordu a tam mě řekly že za 2500 mě udělají nový i s imobolizérem, což je dost, pak jsem byl u klíčníka a ten mě řekl že za 1500 to udělá což už je dobrý ale furt je to dost ale problém je v tom že nedokáže přečíst čísla na klíči takže nedokáže vyrobit nový, a ty čísla by měly být v servisní knížce kterou nemám takže si nemůžu nechat vyrobit nový. Pobavil jsem se s kamaradáma a napadlo nás přepojit kontakty kontakty na vypínač, takže bych vzal čip přiložil ho k zapalování a tlačítkem nebo vypínačem bych nastartoval, protože teď startuju tak že vemu klíč dám ho do zapalování otočím jednou, podruhé u druhého mě naskočí kontrolky, pak přiložím čip a kleštima nastartuji. Kdyby to šlo přes vypináč tak odpadá to sraní s klíčem a měl bych to jen přes vypínač a čip bych jen přiložil.
Děkuji za všechny rady.
PS.: kdyby to šlo tak dá se nějak řešit to kdyby se mě nahodou zamknul volant?
Rozbitý autoklíč, oprava nebo vylepšení
-
- ZaQik
- Admin
Re: Rozbitý autoklíč, oprava nebo vylepšení
reseni pro amatery z http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 85&t=39873
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- Andymaniac
- Junior
A co máš vlastně za klíč ? Mně tu planžetu vyřízli podle staré a čip se normálně naprogramuje do auta. Žádný čísla ze servisky jsem nepotřeboval.
Navíc u některých klíčů jde ta planžeta přehodit na nový. Takže by ti vlastně stačil pouze nový obal klíče a ten seženeš za pár korun.
Navíc u některých klíčů jde ta planžeta přehodit na nový. Takže by ti vlastně stačil pouze nový obal klíče a ten seženeš za pár korun.
Ford Focus II kombi po faceliftu (2008)
Motor: 1,8 TDCi
Výbava: GHIA
Motor: 1,8 TDCi
Výbava: GHIA
- miki21
- Test driver
To je tak, když se někdo neobtěžuje nám sdělit CO má vlastně za auto a ostatní se jen můžou dohadovat, jaký klíč se mu to vlastně pos..
Napsat do podpisu typ auta a motorizaci je strašný problém.
Napsat do podpisu typ auta a motorizaci je strašný problém.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.