Napojení konektoru pro stálou paměť.
- mirek.111
- Nováček
Napojení konektoru pro stálou paměť.
Zdravím vás, pokud tady je toto téma tak mně prosím omluvte ale nenašel jsem. Vyměnil jsem rádio za original ford a potřebuji znát zapojení pin kolektoru tak aby když vytáhnou klíček ze zapalování a opět vsadím a otočím, tak aby mi zůstaly naladěné stanice. Mám to tak že při každém vypnutí klíče se mi rozvádí stanice. Potřebuji vědět jak zapojit kablíky aby byla stála paměť v rádiu. Rádio je kenwood s eurokostkou a jsou tam červený, černý, modrý a žlutý ale ten je ukončen nějakou pojistkou nebo něčím takovým. Každopádně do rádia to nejde. Na iso adapteru jsou červený, černý modrý žlutý a oranžový.Zapojené to mám tak že je barva na barvu a paměť to nedrží. Prosím o radu,děkuji
- vitacz
- Zkušený
Re: Napojení konektoru pro stálou paměť.
Není nic jednodušího, než si to proměřit multimetrem. Už si nepamatuji který to byl. Myslím, že ten červený, a když tam nebude, tak si můžeš vytáhnout 12v odkudkoli.
-
- Člen klubu
Re: Napojení konektoru pro stálou paměť.
Treba skontrolovat, ale vacsinou staci vymenit zlty a cerveny. Jeden ma trvale napatie a druhy az po otoceni klucika. Ked sa vymenia, robi to presne toto.
Opakujem. treba to skontrolovat multimetrom. Nieze naslepo vymenis kable a nieco odpalis. Za to neberiem zodpovednost!
Opakujem. treba to skontrolovat multimetrom. Nieze naslepo vymenis kable a nieco odpalis. Za to neberiem zodpovednost!