Dik. Zkusil jsem to, sundal jsem ty plasty nadzvedl ten koberec co to slo. Vycpal jsem to novinama a podlozil aby to vetralo. Nechal jsem vsechno otevrene. Sviti na to slunko a celkem dnes fouka. Idealni stav, ted uz zbyva jen cekat:)snadStehnak píše:Mel jsem to stejne. Nejen u VIN-u bylo brutus mokro, vlastne pod celym tim filcem. U ridice nic - sucho. Auto mi daval Foki cistit a nejspis nesetrili vodou a tak to tam zkrz ten plastovej udelator ("okynko k VINu") nateklo. Oddelal sem ten plast u prahu dveri a vycvaknul koberec, koberec jsem nadzvednul a napral pod nej cca 20 cm polinka na stojaka aby se vlhkost mela kudy vyparit. Zaparkoval jsem autem kolmo na jih - okna zavrena. No myslim ze v aute bylo k 60stupnum (bylo to v lete) - za 2 dny bylo mokro z pod filcu uplne pryc...
Mokro pod kobercem u spolujezdce
- melos
- Nováček
Ford Focus Kombi 1.8 TDCi, 85kW, 115PS r.v. 2002
- melos
- Nováček
stale susim. Je to ale den ode dne lepsi. Vcera jsem jezdil s klimou, ta tam urcite netece, protoze se to srazi venku a po levou stranou motoru bylo trochu vody na zemi. Mam nadzvedle koberce a podlozene kouskem novodurove trubky at to vetra:)melos píše:Dik. Zkusil jsem to, sundal jsem ty plasty nadzvedl ten koberec co to slo. Vycpal jsem to novinama a podlozil aby to vetralo. Nechal jsem vsechno otevrene. Sviti na to slunko a celkem dnes fouka. Idealni stav, ted uz zbyva jen cekat:)snadStehnak píše:Mel jsem to stejne. Nejen u VIN-u bylo brutus mokro, vlastne pod celym tim filcem. U ridice nic - sucho. Auto mi daval Foki cistit a nejspis nesetrili vodou a tak to tam zkrz ten plastovej udelator ("okynko k VINu") nateklo. Oddelal sem ten plast u prahu dveri a vycvaknul koberec, koberec jsem nadzvednul a napral pod nej cca 20 cm polinka na stojaka aby se vlhkost mela kudy vyparit. Zaparkoval jsem autem kolmo na jih - okna zavrena. No myslim ze v aute bylo k 60stupnum (bylo to v lete) - za 2 dny bylo mokro z pod filcu uplne pryc...
- melos
- Nováček
- melos
- Nováček
- mashi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, este ked som mal formana, tak som mal na jednom mieste (miesto za vodicom - pod kobercom) tiez vzdy mokro... Kamarat ma oktavku a pozoroval, ze po vymene okna u spolujazdca mal vzdy po dazdi mokro pod kobercom. Rozobral dvere a zistil, ze pod calunenim je igelit, ktory ma zbytkove vlhko zvadzat do jednoho bodu dveri, odkial to vytecie von. Ked mu menili ale okno, tak ten igelit porusili a ono mu to stekalo az do toho filcu - ktory ked sa napije, tak to pravdaze nejaky cas tu vodu udrzi... nemoze to byt nieco podobne?
M.
M.
- Ramus
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- melos
- Nováček
mokro
Tak tydenim jezdeni v desti od rana do vecera vse ok. Mokro pod kobercem uz neni, ale je mokry ten filc u spolujezdce. Jenze nejde oddelat a 14dni sem to susil a nic. Ale dulezite je ze uz pod kobercem nestoji voda. Necham to uz byt sna to bude ok:)
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Fredie
- Nováček
- laca
- Nováček
V nedeli jsem otevrel auto a desny smrad. Myslel jsem, ze je to ze staryho hadru v kufru. Tak jsem ho vyhodil a s dobrym pocitem auto opustil. Jenze dneska znova. Zjistil jsem ze koberec u spolujezdce je jak houba.
Po precteni prispevku vyse prosim o radu. Jak se uvolnuje ten koberec? Je nejak chyceny pod prahovou listu a nerad bych ji utrhl.
Taky nerozumim jak to, ze to natece vzdy jen ke spolujezdci.
Za jakoukoli informaci diky
Po precteni prispevku vyse prosim o radu. Jak se uvolnuje ten koberec? Je nejak chyceny pod prahovou listu a nerad bych ji utrhl.
- Ahmed
- Test driver
Musis sundat tu prahovou listu, pak koberec vycvaknes, pokud jeste drzi v puvodnich uchytechlaca píše:V nedeli jsem otevrel auto a desny smrad. Myslel jsem, ze je to ze staryho hadru v kufru. Tak jsem ho vyhodil a s dobrym pocitem auto opustil. Jenze dneska znova. Zjistil jsem ze koberec u spolujezdce je jak houba.

- laca
- Nováček
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: