ballu píše:V případě odporu a aktivity vystřílet do základu, oni na civilisty s kvérama a my na ně s humanitou.
To je zásadní problém ve Francii, Anglii a dalších preudohumanistických zemí. Sebrali vlastním bezúhoným občanům možnost přiměřené obrany a pak jsou lidi oproti kalachů jak ovce na porážku:
https://www.dailymotion.com/video/x3dqz ... aclan_news
8 parchantů sejmulo přes 120 lidí. Domnívám se, že tak velké číslo je to jen proto, že ve Francii je defakto nemožné legálně nosit pistoli. Však stačí se podívat ma Izrael, kde má bouchačku každej třetí a magoři co tam páchaj teroristický útoky zpravidla končí zásahem spořádaných občanů. A kdo volá po navýšení stavu policie či větších pravomocí zpravodajských služeb, je to blbost, to nepomůže. Vemte si že pouze politici mají osobní ochranku, ale normální občan nemůže mít vedle sebe policajta, který by na něj dával pozor 24/7. Policie přijde vždycky až x minut po činu zajistit důkazy, nafotit mrtvolu(y) a podat prohlášení médiím.
Prostě si neumím představit situaci, že jsem s rodinou v kavárně ve Francii, přijdou tam tihle zmrdi a mě nezbyde než se koukat jak mi umírají děti a žena a čekat na střelu do zátylku. Naštěstí jsme v Čechách a zákony mi zde umožňují obranu adekvátní útoku.