Protože existuje hodně lidí jaky vy, kteří tomu nebudou věřit a nebudou to kupovat.Tak proč by to prodávala benzinka (ještě k tomu už součástí benzínu),která by na to prodělala,když ví, že si to stejně nebudou všichni kupovat takže bude větší spotřeba-tudíž větší tržba. To stejné je třeba s těma přísadama do oleje a aditivama.....Ferino píše:A taky více tepla ve válcích, na které není motor stavěný ....pelen píše:... cim rychlejsi spalovani, tim vice energie dostaneme ze stejneho mnozstvi paliva.![]()
Byl bych na tyto věci opatrný, proč by benzinky neprodávaly rovnou takovýhle palivo? Že by se bály nákladů na soudy za zničený motory ???
To je stejný jako s přísadama do olejů, proč se asi nedělají rovnou zázračné oleje? hmm? Vždy je něco za něco, buď maximální výkon, nebo větší životnost. Asi tak bych to viděl.
tablety MPG CAPS
- mansart
- Zkušený
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na výsledky takovéhoto pokusu si klidně můžete počkat i pár let, než se to třeba negativně projeví na motoru, byť pokles spotřeby může být okamžitý. Myslím, že na svém autě bych ten experiment nezkoušel. A výsledky nějakého nezávislého institutu ? - za peníze ti dneska vychválí kdeco. Až zničíš motor po tom cos to používal několik měsíců, tak těžko budeš prokazovat, že to bylo právě po těch tabletkách 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Partizan
- Junior
Já myslím,že kdyby to mělo zničit motor,tak už se o tom dávno ví.zirafak píše:Ty by si do toho isel aj za cenu znicenia motoraPartizan píše:Píšou tam,že do diesela by se to mělo rozmačkat a hodit to do nádrže než začneš tankovat.Jinak se to nerozpustí a je to na nic.Ale jinak,že to funguje.takže fokusáci kolik to stojí?Já jdu do toho.I kdyby by mi to mělo zničit motor za tři roky tak si za ty tři roky kooupím za ušpórovaný prachy fofíka II
Hmmm....
![]()
Trosku sa mi to zda "sarlatanske" a sam by som to urcite netestoval...
No,ale ved uvidime,ako dopadne ten vas test...![]()
![]()
A na zaver...RopaciA to Vam uz nestaci,ze aj tak mate nizsiu spotrebu ako benzinaci,tak ten rozdiel chcete este zväcsit
![]()
Focus 1.8 TDdi,r.v.2001,66 KW,tmavá modrá metal
- mansart
- Zkušený
Věř, že tenhle instituc v Ostravě je hodně na vysoké úrovny co se týče spolehlivosti. Takže si myslím,že by si nechtěl pokazit reputaci zrovna tímhle, a ještě když se o tom moc nemluví (žádné reklamy,zprávy)silverwolf píše:Na výsledky takovéhoto pokusu si klidně můžete počkat i pár let, než se to třeba negativně projeví na motoru, byť pokles spotřeby může být okamžitý. Myslím, že na svém autě bych ten experiment nezkoušel. A výsledky nějakého nezávislého institutu ? - za peníze ti dneska vychválí kdeco. Až zničíš motor po tom cos to používal několik měsíců, tak těžko budeš prokazovat, že to bylo právě po těch tabletkách
- StreetPro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
nic ve zlym, ale kdo tohle kupuje je obycejnej trouba a ten efekt prispeni nejaky firme na pokryti reklamnich nakladu a neco malo zisku si muze leda uvadet mezi dobre skutky do kolonky Kolobeh penez
tahle vec urcite neuskodi, ale ani nepomuze, ve finale je to drazsi nez zaplatit o benal navic... proc? protoze jinak by benzinky timto zpusobem zvysovali oktanove cislo uz ve vyrobe (pokud ne, je logicke, ze je to drazsi, tim padem nikdy nemuzete usetrit, at uz kde kdo co pise)... to stejne jsou kde jaka aditiva do oleje a pod nesmysly, vzdy vyjdou reklamy, proda se par baleni, firma jde do utlumu, za chvili prijde neco noveho a tak porad dokola, je to postavene na tom stadu pitomcu, kteri to pokazde koupi...

- mansart
- Zkušený
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jak už sem tady psal jako první toto téma a nikdo se mě neozval
tak vám můžu zjistit od mého šéfa z práce který to používá už 2měsíce a spokojenost.
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... c&start=30

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- mansart
- Zkušený
já to četl, ale čekal jsem jestli to bude českykasi píše:jak už sem tady psal jako první toto téma a nikdo se mě neozvaltak vám můžu zjistit od mého šéfa z práce který to používá už 2měsíce a spokojenost.

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, taky jsem cekal na konkretni zkusenosti... Sem s nimakasi píše:jak už sem tady psal jako první toto téma a nikdo se mě neozvaltak vám můžu zjistit od mého šéfa z práce který to používá už 2měsíce a spokojenost.

- StreetPro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tím že je pořád dost naivních lidí nebo těch co neumí počítat... promin, ale jede to auto víc? pak mají test na brzdě... žere mín? pak mají protokol ze zkušebny... žere mín a přitom celkové naklady na 1km (cena za benzin + cena tablet) jsou nižší než při jízde na benzín? pak mají továrnu na snymansart píše:tak čím to asi je

- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ok.to jsem rád že se někdo ozval mám odpolední tak dnes ho zpovídám a zítra vás zahltím zkušenosti dává kapsle a do oleje nějakej sráč booster a co říkal že auto se úplně sklidní a nemá žádný odpor lehnce se vytáčí a ty kapsle 1 nádrž 1kapsle tak 3X a má se snížit spotřeba a snížit emise tak uvidím jak pokročil od minule.
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Je to trochu mimo, ale když jsem byl kdysi dávno na škole, tak jsem v putyce potkal chlapa - vynálezce, kterej si nechal patentovat zařízení na víčku nádrže na sifonové bombičky. Když natankoval plnou, tak tam fouknul jednu sifonovou bombičku a prý měl úsporu 2 l na 100 km ( ve škodovce). Taky jsem to nezkoušel 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.

-
- Test driver
Ale no-no-nosilverwolf píše:Je to trochu mimo, ale když jsem byl kdysi dávno na škole, tak jsem v putyce potkal chlapa - vynálezce, kterej si nechal patentovat zařízení na víčku nádrže na sifonové bombičky. Když natankoval plnou, tak tam fouknul jednu sifonovou bombičku a prý měl úsporu 2 l na 100 km ( ve škodovce). Taky jsem to nezkoušel

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pokud uspora paliva bude deklarovanych 15 %, tak mi auto nesezere 5.9 litru, ale 5 litru, jednoduchy vypocet je na snade:StreetPro píše:tím že je pořád dost naivních lidí nebo těch co neumí počítat... promin, ale jede to auto víc? pak mají test na brzdě... žere mín? pak mají protokol ze zkušebny... žere mín a přitom celkové naklady na 1km (cena za benzin + cena tablet) jsou nižší než při jízde na benzín? pak mají továrnu na snymansart píše:tak čím to asi je))
bez tablety (spotreba 5.9 l / 100 km):
na nadrz (52 litru) najedu 881 km, pri cene nafty Kc 28.- za litr me stoji nadrz Kc 1456.- = Kc 1.65 / km
s tabletou (spotreba 5.0 l / 100 km):
na nadrz (52 litru) najedu 1040 km, pri cene nafty Kc 28.- za litr me stoji nadrz 1456.- + Kc 59 tableta = Kc 1515.- = Kc 1.46 / km
takze pokud se pokusem prokaze, ze po "poziti" tablety auto opravdu usetri onech 15% nafty, pak je to jednoduche. U benzinu, kde auta zerou vic, je rozdil logicky jeste vetsi. Otazkou je to, co to udela s motorem.
Pres plnou nadrz jsem to pocital proto, aby se dala zapocitat cena tablety.

- StreetPro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
nekdy poslouchej, jak ti na benzince zasyci vicko nadrze... proc? protoze je tam podtlak, je to uzavreny okruh, nikoliv přetlakova nadrzsilverwolf píše:Je to trochu mimo, ale když jsem byl kdysi dávno na škole, tak jsem v putyce potkal chlapa - vynálezce, kterej si nechal patentovat zařízení na víčku nádrže na sifonové bombičky. Když natankoval plnou, tak tam fouknul jednu sifonovou bombičku a prý měl úsporu 2 l na 100 km ( ve škodovce). Taky jsem to nezkoušel

prijde mi jako ztrata jen na ty jejich vymysly na webu koukat, takze ti nebudu psat konkretni argumenty proti, ale uz jen z toho vypoctu se musim smat... usetris 0,19 halířů na 1km... tzn. při průměrném najetí 30tis km/rok je úspora 5700,- ... ikdyby ti to nic (vstřiky, čerpadlo) nezničilo (jakože ten sírovej shit co prodávají jako naftu tady v ČR má problém sám o sobě, natož v takovéhle zuppa kmobinaci), stojí ti to za to? nepřipadal by sis jak lojzek, pokaždé něco házet do nádrže, bojovat se záklopkou pod?

mě stojí auto tuším tak 6Kč/km, takže "úspora" 0,19 halířů mi je volná,
pokusům dávám každopádně hlas PRO

- Přílohy
-
- fun_hlas_pro.jpg (44.77 KiB) Zobrazeno 4226 x