Dneska mi měnil tlumiče
 Dneska mi měnil tlumiče  

Dneska mi měnil tlumiče
 Dneska mi měnil tlumiče  

jo, to můžem, hned nám to může seřídit ...Cimi píše:to můžeme rovnou zajet k Fokimu:D

nevim co bych ted potřeboval zrovna seřídit na svým. Mam ruplé svody ale už čekám na nerezový. Teď o víkendu jedu známému dát do pucu běžné provozní záležitosti jako filtry olej čistit klapku a volnoběžnák... má to celé nějaké posraté. 2 měsíce si vesele jezdil na tři válce až odpálil katalyzátor a lambdu. a ted to zase kravne tak možná že stím fokiho taky navštíví
 nevim co bych ted potřeboval zrovna seřídit na svým. Mam ruplé svody ale už čekám na nerezový. Teď o víkendu jedu známému dát do pucu běžné provozní záležitosti jako filtry olej čistit klapku a volnoběžnák... má to celé nějaké posraté. 2 měsíce si vesele jezdil na tři válce až odpálil katalyzátor a lambdu. a ted to zase kravne tak možná že stím fokiho taky navštíví 

jo počítám stím jen mi prosímtě ještě napiš na fb v týdnu at na to fakt nezapomenu
 jo počítám stím jen mi prosímtě ještě napiš na fb v týdnu at na to fakt nezapomenu  s oblibou si vždycky vzpomenu až když něco uteče
 s oblibou si vždycky vzpomenu až když něco uteče  tak mi to připomen.
 tak mi to připomen.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host