Jsme národ zlodějů ??
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Mám kamaráda policajta z nějakýho útvaru rychlého nasazení(ale není to URNA) a ten bydlí dvě ulice pode mnou.A ten mi říká-až někoho chytneš,tak mi zavolej.Když budu v práci,přijedu služebákem a frajer to bude mít o to horší.Když nebudu,tak sem u tebe do 5minut a schytá to taky.Tak jen čekám až někoho chytnu!
Ale auto parkuju stejně raději stále v garáži.
Ale auto parkuju stejně raději stále v garáži.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kvak
- Junior
Musim to sem dat, protoze za tohle se fakt clovek musi stydet, ze je Cech.
Prijeli k nam lidi z Danska, maj Volvo. Zaparkovali u nas v Praze v sirsim centru na ulici a ptaj se jestli se tu vykradaj auta, ze pry se v zahranici rika, ze se tu kradou auta hodne. Rikam jim v posledni dobe jsem tu strepy moc nevidel, ale pro jistotu si to muzete dat kus dal na hlidany parkoviste. Tak tam jeli jenze zjistili, ze tam maj zavreno. Tak to postavili zpatky k nam do ulice a podle pokynu nenechali nic cennyho v aute. Co jinyho se stalo?! Rano zvoni, ze maj vytriskany okno. Kdyz si to spojim s tim, ze 90% aut, co sem prijede ze zapadnich statu ma pres noc roztriskany okno, tak se opravdu musim stydet.
Prijeli k nam lidi z Danska, maj Volvo. Zaparkovali u nas v Praze v sirsim centru na ulici a ptaj se jestli se tu vykradaj auta, ze pry se v zahranici rika, ze se tu kradou auta hodne. Rikam jim v posledni dobe jsem tu strepy moc nevidel, ale pro jistotu si to muzete dat kus dal na hlidany parkoviste. Tak tam jeli jenze zjistili, ze tam maj zavreno. Tak to postavili zpatky k nam do ulice a podle pokynu nenechali nic cennyho v aute. Co jinyho se stalo?! Rano zvoni, ze maj vytriskany okno. Kdyz si to spojim s tim, ze 90% aut, co sem prijede ze zapadnich statu ma pres noc roztriskany okno, tak se opravdu musim stydet.
- Kvak
- Junior
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ty bych do toho netahal.Ty maj nahrábáno ze sociálky....Kvak píše:Dodam teda, ze s nejvetsi pravdepodobnosti to nebyl zadnej normalni cech, ale typicky za**any hnedocesi, ktery tu chodej v teplakovkach od Adidasu, oveseny zelezem a hip hop stylem jak kluci z Bronxu. Kdepak si na tyhle veci asi "vydelavaj" smejdi.

- Kvak
- Junior
No prave, ze jsem nedavno jednoho videl, jak chodi chodi od auta k autu a kouka, co v nich je. Na netu jsem videl, jak si nejakej chlapek dokonce natocil, jak mu to auto vybira - ruzovy tricicko, bily trictvrtaky... vypadal dobre zajistenej.
Ale s tema fetkama mas pravdu, tech je kolem I.P.Pavlova jak nadelano.
Ale s tema fetkama mas pravdu, tech je kolem I.P.Pavlova jak nadelano.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kvak
- Junior
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zajimava statistika dole http://auto.idnes.cz/ukradnete-mi-fabii ... tomoto_fdv