netreba se rozcilovat.
 netreba se rozcilovat.1.6 Ecoboost - zvolavacia akcia 17S09
- Sagic
- Zkušený 
1.6 Ecoboost - zvolavacia akcia 17S09
Klid staci slusne naznacit.  netreba se rozcilovat.
 netreba se rozcilovat.

netreba se rozcilovat.
 netreba se rozcilovat.Je:
Ford Focus III 1.6 Ecoboost 110KW
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 46&t=46977
Byl:
Ford Focus 2/2006 1.6 TDCi 80 KW s DPF
Byl:
- 
				blacks
- Nováček 
Re: 1.6 Ecoboost - zvolavacia akcia 17S09
obvolal jsem pri objednavani 2 servisy, oba rekli ze podle tabulek na to maji 4.5 hodiny a tato doba je i na strankach servisnich ukonu fordu, ale daji si radeji rezervu na 6 hodin.Sagic píše:Mam hotovo. Byl jsem prvni s zvladli to celkem na pohled hezky. A za jeden den.
Kdyby mi nekdo rekl 2 dny, tak je to podezrele chovani servisu a okradaji se sami o penize a nebo tam auto bude
jen tak stat.
- enjoy
- Test driver 
Celkem logicky si nenasmlouvávají lidi na přesný normovaný čas, ale nechávají si rezervu i třeba ty dva dny. Logické je to proto, že zákaznící mají z různých důvodu zpoždění nebo nedorazí vůbec a nedají vědět. Některé servisy, které slíbí opravu od přistavení za normovanou dobu jsou buď velmi málo vytížené nebo velmi drahé a můžou si to dovolit. A nebo to mají prostě v pi.. to je taky možnost.
Kolikrát já už slyšel, připravte mi to, už k Vám jedu. Říkám, nezlobte se, nic nesestavujeme, dokud tu zákazník není. Ale vždyť já už jsem přímo na cestě k vám, nebojte... A? už se neukázal . A takových bylo víc. Prostě lidstvo.
  . A takových bylo víc. Prostě lidstvo.
Z tvého polhedu třeba zrovna spolehlivého člověka a dochvilného je to celé nepochopitelné, ale takových moc není

Kolikrát já už slyšel, připravte mi to, už k Vám jedu. Říkám, nezlobte se, nic nesestavujeme, dokud tu zákazník není. Ale vždyť já už jsem přímo na cestě k vám, nebojte... A? už se neukázal
 . A takových bylo víc. Prostě lidstvo.
  . A takových bylo víc. Prostě lidstvo.Z tvého polhedu třeba zrovna spolehlivého člověka a dochvilného je to celé nepochopitelné, ale takových moc není

Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
						Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- TomFocus
- Test driver 
enjoy - přesně  

- 
				blacks
- Nováček 
no ono problem bude, ze ja mam nejblizsi Ford servis rovnych 60km,  jelikoz predchozi  co byl v Tabore  tak majitel udajne neplatil faktury za dily, problemy uz mel i s minulym autoprodejem,     tim padem to rychle nabralo tu spravnou cestu a o vsechno prisel, 
a tak pro me je pomerne dulezite abych vedel casovy harmonogram a nemusel jet na otocku domu vlakem
uz jsme u toho Fordem tam, vlakem .....

a tak pro me je pomerne dulezite abych vedel casovy harmonogram a nemusel jet na otocku domu vlakem
uz jsme u toho Fordem tam, vlakem .....
- Sagic
- Zkušený 
Tak si pockej az to parkrat zkusej a budou vedet jak na to... ja dovezl auto v 7 rano, ale urcite zacali delat mnohem dele... jak jsem psal tak mi rekli ze kdyz dovezu do pul 9 melo by to byt ok... v poledne sem se ptal jak to vypada a rekli me ze ve 4 a nakonec uz ve 3 meli hotovo. A to jsem byl prvni ktereho delali. Myslim ze kdyz nebude problem s unikem nebo nejaky jiny tak to v poho musi stihnout za den.

Je:
Byl:
Byl:
- 
				ripaxxx
- Nováček 
Tak já dnes ráno přijel na smluvenou hodinu. Kolem poledne telefon...A... jelikož k nám nejezdí vlak tak budu prý minimálně do konce týdne jezdit autobusem   že začali rozebírat a našli prasklou nějakou hadici a že se diví, že se mi vody ztrácelo tak málo. Ale že už to rozhodně není na ježdění a auto ať tam nechám a objednají díly i s těmi k akci.
  že začali rozebírat a našli prasklou nějakou hadici a že se diví, že se mi vody ztrácelo tak málo. Ale že už to rozhodně není na ježdění a auto ať tam nechám a objednají díly i s těmi k akci.   Možná se jim to nechtělo zas skládat dohromady, ale já to plně chápu a jsem rád že to našli. Minule se nezadařilo. Prý v nějakém debilním místě. Zároveň i prosak oleje v nějakém těsnění. Takže zatím hadice kolem 500kč a těsnění 100kč. Práce uvidím. Materiál prý budou rádi když to vše dojde do konce týdne. Že to půjde z ciziny. Více infa dodám až si pro něj půjdu a poptám kde byl problém přesně...
 Možná se jim to nechtělo zas skládat dohromady, ale já to plně chápu a jsem rád že to našli. Minule se nezadařilo. Prý v nějakém debilním místě. Zároveň i prosak oleje v nějakém těsnění. Takže zatím hadice kolem 500kč a těsnění 100kč. Práce uvidím. Materiál prý budou rádi když to vše dojde do konce týdne. Že to půjde z ciziny. Více infa dodám až si pro něj půjdu a poptám kde byl problém přesně...

že začali rozebírat a našli prasklou nějakou hadici a že se diví, že se mi vody ztrácelo tak málo. Ale že už to rozhodně není na ježdění a auto ať tam nechám a objednají díly i s těmi k akci.
  že začali rozebírat a našli prasklou nějakou hadici a že se diví, že se mi vody ztrácelo tak málo. Ale že už to rozhodně není na ježdění a auto ať tam nechám a objednají díly i s těmi k akci.   Možná se jim to nechtělo zas skládat dohromady, ale já to plně chápu a jsem rád že to našli. Minule se nezadařilo. Prý v nějakém debilním místě. Zároveň i prosak oleje v nějakém těsnění. Takže zatím hadice kolem 500kč a těsnění 100kč. Práce uvidím. Materiál prý budou rádi když to vše dojde do konce týdne. Že to půjde z ciziny. Více infa dodám až si pro něj půjdu a poptám kde byl problém přesně...
 Možná se jim to nechtělo zas skládat dohromady, ale já to plně chápu a jsem rád že to našli. Minule se nezadařilo. Prý v nějakém debilním místě. Zároveň i prosak oleje v nějakém těsnění. Takže zatím hadice kolem 500kč a těsnění 100kč. Práce uvidím. Materiál prý budou rádi když to vše dojde do konce týdne. Že to půjde z ciziny. Více infa dodám až si pro něj půjdu a poptám kde byl problém přesně...FF3, 2011, Combi, 1,6 Ecoboost 110kW
https://www.spritmonitor.de/en/detail/860377.html
- TomFocus
- Test driver 
Máš pevný nervy   Měl jsi jim říct o náhradní auto a hned vy to bylo za pár hodin, tak jak to v realitě trvá.
  Měl jsi jim říct o náhradní auto a hned vy to bylo za pár hodin, tak jak to v realitě trvá.
Jim je jedno jak se vláčíš ze servisu a zpět

Měl jsi jim říct o náhradní auto a hned vy to bylo za pár hodin, tak jak to v realitě trvá.
  Měl jsi jim říct o náhradní auto a hned vy to bylo za pár hodin, tak jak to v realitě trvá.Jim je jedno jak se vláčíš ze servisu a zpět

- 
				ripaxxx
- Nováček 
Celkem je to dle domluvy. Měl jsem tam přijet na prohlídku a pokud bude vše ok jet s autem domů.  Kvůli úniku jsem tam už jednou byl a nic nezjistily. proto možná... a až poté že objednají potřebné díly. Auto mi nabídnuté bylo, ale za 500bezDPH/den  Jo i se ptal zda mám odvoz, že by to zařídili ale cenu nevím :ú
 Jo i se ptal zda mám odvoz, že by to zařídili ale cenu nevím :ú

Jo i se ptal zda mám odvoz, že by to zařídili ale cenu nevím :ú
 Jo i se ptal zda mám odvoz, že by to zařídili ale cenu nevím :úFF3, 2011, Combi, 1,6 Ecoboost 110kW
- TomFocus
- Test driver 
Udělej si lepší havarijko nebo povko a budeš mít i auto na dom  

- Sagic
- Zkušený 
Nechci rozdmychavat ty de*ilni kecy o tom ze fordem tam, vlakem zpet ale u me je standard ze jim auto rano dam a pokud to neni na chvilku ale treba az do odpoledne tak mi automaticky nabizeji odvoz na vlak   Ted sem naposled byl odvezen RSkem takze sem si nestezoval
 Ted sem naposled byl odvezen RSkem takze sem si nestezoval  

Je:
Byl:
Byl:
- 
				LH
- Junior 
To Sagic: Mohl by jsi mi prosím udělat ještě fotku toho nového kabelového svazku mezi držákem na nosníku u čidla a motorem? Na těch fotkách co jsi sem dal zrovna tohle místo není moc vidět. Jde mi o to, zda tam máš nějaký větší rádius(reservu kabelu), aby když se motor hýbe v rámci co dovolí silentblok se ty kabely časem u toho držáku nelámaly. Předem díky.

Ford Focus MK3 hatchback Titan. 1.6 EcoBoost 110kW
						- 
				58mirek
- Nováček 
Dnes mi to nedalo a zavolal jsem do servisu, když na mail nereagovali. Na dotaz co to obnáší a jak dlouho by to trvalo mi odpověděli, že to je hodně složitá záležitost a několik dnů auto neuvidím.  

A navíc to není jen tak, že se to musí všechno objednat....... a ať se ozvu za měsíc, že to potom zkusíme nějak objednat, pořešit.... Načež mi klesla brada až na zem.

A navíc to není jen tak, že se to musí všechno objednat....... a ať se ozvu za měsíc, že to potom zkusíme nějak objednat, pořešit.... Načež mi klesla brada až na zem.
Ford Focus Titanium 1.6 EB 110 kW, 06/2013
						- tommula
- Zkušený 
Do ktereho autorizaku volals? Nemas pobliz jiny?

Naše -Tommulovo- přibližovadlo FF3 RedCa
Naše rodinné stříbrné přibližovadlo FF 2 1,6 Kombi - prodáno
						Naše rodinné stříbrné přibližovadlo FF 2 1,6 Kombi - prodáno
- 
				LH
- Junior 
Co na to odpovědět, asi bych ti doporučil změnit servis... U mě to proběhlo tak, že jsem tam zavolal, díly byly do týdne a pak jsem týden čekal, než měli volno. Auto jsem do servisu dle dohody dal v pondělí po práci, v úterý na autě dělali, když jsem tam pak odpoledne zavolal, tak už to bylo hotové i po zkušební jízdě. Dnes ráno jsem si pro auto zajel. Přístup servisu super, příjemní lidé, úprava byla prý náročnější, ale žádný problém s tím prý nebyl.

Ford Focus MK3 hatchback Titan. 1.6 EcoBoost 110kW