Jestli máš čas a možnost auto někde odstavit a postupně rozebírat, tak rozprodej co se dát a co po půl roce až roce zbyde odvez k ekolikvidaci. Takhle sice ekolikvidaci nebudeš mít zadarmo, něco jim za zlikvidování zbytku vozu zaplatíš, ale je to výhodnější, něž když ti dají 500Kč za kompletní auto jako mě
Cenu nevím, tipuju tak 2-5? tisíc, že si za tu likvidaci vezmou... V práci vozíme vykanibalizovaný autobusy na ekolikvidaci (co lze použít jako ND, to si necháme) a platíme za to 20tis. (ještě nedávno to bylo za 10tis., že prý se sedačky špatně likvidují, tak podražili...).
Taky je dobré dát značky do depozitu, ať nemusíš platit povinné ručení.
eko(nomicka) likvidace vraku
-
- Nováček
Re: EKO likvidace 2018 - Jak na autě něco vydělat?
Mondeo kombi MK IV, 2012, 2.2TDCi 147kW, Titanium+Webasto+Winter packet (od 2016)
Fabia I, 2004, 1,4 16V 55kW, Elegance+ESP+AUTOMAT (od 2018)
Fabia I, 2005, 1,2HTP 47kW, holobyt (od 2021)
Scania G450, 2022, 331kW, Opticruise + retardér (od 2022)
Fabia I, 2004, 1,4 16V 55kW, Elegance+ESP+AUTOMAT (od 2018)
Fabia I, 2005, 1,2HTP 47kW, holobyt (od 2021)
Scania G450, 2022, 331kW, Opticruise + retardér (od 2022)
-
- Nováček
Re: EKO likvidace 2018 - Jak na autě něco vydělat?
Děkuju za reakci, něco takového jsem chtěl slyšet
Akorát jsem tedy koukal, že dílu na FF se prodává docela kopa po bazarech..tak mi běhá hlavou taková myšlenka, jestli se vůbec něčeho třeba do toho roka zbavim
Ale tak rok a půl může být v depozitu zadarmo, tak proč to nezkusit.Těch pár korun co bych za to teď dostal tolik zas nepotřebuju
Ještě jednou díky
Akorát jsem tedy koukal, že dílu na FF se prodává docela kopa po bazarech..tak mi běhá hlavou taková myšlenka, jestli se vůbec něčeho třeba do toho roka zbavim
Ale tak rok a půl může být v depozitu zadarmo, tak proč to nezkusit.Těch pár korun co bych za to teď dostal tolik zas nepotřebuju
Ještě jednou díky
FF2 2010, Trend, 1.6 74kw, Blue blazer
-
Vrakoviště služby
Chtěl jsee se zeptat, tady v Brně se chystám odstranit auto zde http://www.vrakoviste-brno.cz/sluzby/ . Díval jsme se ,že nabízí i to, že vám auto odhlásí. Nechali byste si to udělat od vrakoviště nebo si to raději řešíte sami? Ono s tím asi pak může bejt nějaký průser nemůže?
-
- Nováček
Re: eko(nomicka) likvidace vraku
No nikde tam neni psáno kolik za to chtějí nebo tak něco...a zdarma to asi nebude podle mě.
Já už odhlašoval dvě auta a vždy to byla otázka chvilky, takže já osobně si radši na ten úřad zajdu.Už jen pro tu jistotu, že je vše tak jak má být
Já už odhlašoval dvě auta a vždy to byla otázka chvilky, takže já osobně si radši na ten úřad zajdu.Už jen pro tu jistotu, že je vše tak jak má být
FF2 2010, Trend, 1.6 74kw, Blue blazer
-
- Nováček
Re: eko(nomicka) likvidace vraku
Ahoj, tak mám krátce před STK, která neprojde. Podvozek je prohnily,zvedat to lze jen za nápravu. Chci to dát k likvidaci a budu rád když ty náhradní díly ještě někdo využije. Motor je v pohodě, čerpadlo taky. Zkusím se poptat na vrakovistich Ford. Jsem zvědavý jak dopadne. Dám pak vědět kde a kolik nabídnou.. Každopádně moc tipů kam s ním jsem na fóru nenašel. Sam to rozprodavat nechci.
TDCI 74, 2003 kombi, pocházím z nizozemských dálnic v čechách dožívám poklidné stáří s přetočeným tachometrem