. Dle posledních příspěvků sem si vin zkontroloval a píše to "Žádné zprávy o servisní akci". Tak snad je to OK
 . Dle posledních příspěvků sem si vin zkontroloval a píše to "Žádné zprávy o servisní akci". Tak snad je to OK  

Né že bych byl nadšenej z toho, že v půl roce starém autě se už bude někdo muset hrabat, ale lepší než aby se pak něco posr....
 Né že bych byl nadšenej z toho, že v půl roce starém autě se už bude někdo muset hrabat, ale lepší než aby se pak něco posr.... 

Ahoj, jak dlouho to trvalo? Udělali ti to na počkání, že sis tam počkal?zdenyvm píše:Tak jsem dneska absolvoval tuto akci ve Fordu Nový Jičín. Udělali kontrolu spojky a přehráli SW, prý mám spojku v pořádku. Takže nová nebude...
Nemáte někdo přístup do Ford databáze? Jenom by mě zajímalo co přesně dělali... VIN WF05XXGCC5FJ82757. Díky

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti