FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Moderátor:ZaQik
Odpovědět
stano.
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 7638
Registrován: 18.07.2011 19:55

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od stano. » 14.04.2018 17:55

Povodne mi predne svetla svietili stale. Aj v polohe 0 (ako denne). Podarilo sa mi zmenit nastavenie tak, ze 0-vypnute, ostatne polohy zapnute. Este by som chcel dosiahnut najrozumnejsiu moznost - v polohe Auto aby sa rozsvecovali podla okoliteho osvetlenia. Nepodarilo sa mi najst taku kombinaciu konfigu, ani na nete. Vie niekto alebo ma to niekto tak nastavene, ze by mi to pozrel?

Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1172
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od FLA » 14.04.2018 22:22

mas drl?
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi

stano.
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 7638
Registrován: 18.07.2011 19:55

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od stano. » 14.04.2018 22:23

Ano. Domontovane LEDky. Svetla su klasicke halogeny. Na DRL nie je ani kabel v konektore svetiel (ak som dobre pozeral).

Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1172
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od FLA » 16.04.2018 17:54

Ak mas drl a svetelný senzor a ak si deaktivoval automatické svietenie tak ti musí fungovat
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi

stano.
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 7638
Registrován: 18.07.2011 19:55

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od stano. » 16.04.2018 18:36

Mozes mi prosim ta odfotit obrazovku tvojho konfigu, alebo poslat stiahnuty konfig (xml subor)?
DRL mam domontovane, to nema vplyv na (ne)fungovanie.
Tiez si myslim, ze by to malo ist. Ale nejde. Preto sa pytam tu.
V polohe auto to svieti stale. Pristrojovka meni jas tak, ako ma.
Dik.

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16708
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od ZaQik » 16.04.2018 19:10

mas povoleney svetelny senzor? (a mas ho v aute?)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

stano.
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 7638
Registrován: 18.07.2011 19:55

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od stano. » 16.04.2018 19:34

Ako pisem, pristrojovka meni jas podla vonkajsieho osvetlenia - cez den svieti, v tme pohasne. Najlepsie to vidiet pri jazde cez tunel. Tak predpokladam, ze svetelny senzor je len tento jeden, a funguje ako ma :?:

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16708
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od ZaQik » 16.04.2018 19:41

jakou polozku jsi jak zmenil?
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4576
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 16.04.2018 19:48

Pristrojovka nemeni jas podle svetelneho senzoru pro svetla, ale podle ambient senzoru/slunecniho senzoru klimatizace. Ten se ale imho neda pouzit pro rozsvecovani svetel.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

stano.
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 7638
Registrován: 18.07.2011 19:55

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od stano. » 16.04.2018 19:55

Aha. Svetelny senzor ma byt v tej krabici za vnutornym spatakom?

Uživatelský avatar
Anduril
Test driver
Test driver
Příspěvky: 4576
Registrován: 07.11.2009 17:56
Bydliště: Ostrava

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od Anduril » 16.04.2018 19:55

Presne tak.
Je: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie)
Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)

stano.
Člen klubu
Člen klubu
Příspěvky: 7638
Registrován: 18.07.2011 19:55

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od stano. » 16.04.2018 20:06

Tak to je v prdeli. Potom senzor nemam :(
Diky za nasmerovanie.
Predpokladam, ze doplnenie toho boxu vyzaduje aj vymenu celneho skla.

dark_sk
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 09.07.2018 08:04

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od dark_sk » 28.12.2018 11:42

caute mate nieko skusenosty ?? s foccus a forscan mi nejde spojit......

pri nacitany vypise v foccus eroror during loading VBF // na palubovke zatial vyskakuje nizka hladina brdovej kvapaliny a motor neokladne servis//

Obrázek
Naposledy upravil(a) dark_sk dne 28.12.2018 12:19, celkem upraveno 1 x.
Ford FOCUS mkIII combi 2.0 TDCI TITANIUM Powershift po FL

Uživatelský avatar
FLA
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1172
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Slovensko

FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od FLA » 28.12.2018 12:05

no. kua to je popis problému ach jo
ObrázekKuga 2.0 Tdci AWD Spirit X
predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi

dark_sk
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 09.07.2018 08:04

Re: FoCCCus - elmconfig pro Focus3

Příspěvek od dark_sk » 28.12.2018 12:19

FLA píše:no. kua to je popis problému ach jo

prepac .. neuvedomil som is ze som tam nic nenapisal ... upravene ...
Ford FOCUS mkIII combi 2.0 TDCI TITANIUM Powershift po FL

Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů