Spanelsko nebo Nemecko, je v tom rozdil ?
- Skubi
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
no ty si děláš kozy, né?zirafak píše:Osobne mam skusenost,ze tycky stabilizatora sa montovali uplne ine v Nemecku a Spanielsku/iny vzhlad,konstrukcia,vyrobca/Parametre vsak m useli splnat rovnake.Zohnat u nas tie spanielske bol problem,resp. nemozne.
 to se mi nějak nezdá, ale jestli jo, tak se asi mám na co těšit
   to se mi nějak nezdá, ale jestli jo, tak se asi mám na co těšit 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car 

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Jozkablack
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem četl že Fordy vyrobený ve Španělsku se vyznačují menší spolehlivostí než z Německa  . Osobně si myslim že je to kus od kusu, klidně koupíš němce a bude se na něm srát všechno na co si vzpomeneš a naopak
 . Osobně si myslim že je to kus od kusu, klidně koupíš němce a bude se na něm srát všechno na co si vzpomeneš a naopak  . Španěl bude jezdit perfektně. Byl to tuším článek z nějakýho autohitu, kde testujou ojetiny a tehdy, když tam testovali Focuse, tak tam napsali to o menší spolehlivosti Španělů
 . Španěl bude jezdit perfektně. Byl to tuším článek z nějakýho autohitu, kde testujou ojetiny a tehdy, když tam testovali Focuse, tak tam napsali to o menší spolehlivosti Španělů  . No taky tam napsali že nedporučujou pořizovat si motorizaci TDDi, že je zastaralá a nekonkurence schopná
 . No taky tam napsali že nedporučujou pořizovat si motorizaci TDDi, že je zastaralá a nekonkurence schopná  , ale jak jsem zjistil, dá se s tim bez problémů velice slušně jezdit
 , ale jak jsem zjistil, dá se s tim bez problémů velice slušně jezdit  ! Člověk to asi nesmí brát tak vážně!!
 ! Člověk to asi nesmí brát tak vážně!!  

. Osobně si myslim že je to kus od kusu, klidně koupíš němce a bude se na něm srát všechno na co si vzpomeneš a naopak
 . Osobně si myslim že je to kus od kusu, klidně koupíš němce a bude se na něm srát všechno na co si vzpomeneš a naopak  . Španěl bude jezdit perfektně. Byl to tuším článek z nějakýho autohitu, kde testujou ojetiny a tehdy, když tam testovali Focuse, tak tam napsali to o menší spolehlivosti Španělů
 . Španěl bude jezdit perfektně. Byl to tuším článek z nějakýho autohitu, kde testujou ojetiny a tehdy, když tam testovali Focuse, tak tam napsali to o menší spolehlivosti Španělů  . No taky tam napsali že nedporučujou pořizovat si motorizaci TDDi, že je zastaralá a nekonkurence schopná
 . No taky tam napsali že nedporučujou pořizovat si motorizaci TDDi, že je zastaralá a nekonkurence schopná  , ale jak jsem zjistil, dá se s tim bez problémů velice slušně jezdit
 , ale jak jsem zjistil, dá se s tim bez problémů velice slušně jezdit  ! Člověk to asi nesmí brát tak vážně!!
 ! Člověk to asi nesmí brát tak vážně!!  

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
						Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/