Nová Kuga, vypadá zajímavě. Focus na chůdách

Vypadá to zvláštně, navíc já kterej těžce nemusí červenou barvu, tak na první pohled se mi to zhnusilo o to víc
  Vypadá to zvláštně, navíc já kterej těžce nemusí červenou barvu, tak na první pohled se mi to zhnusilo o to víc  a jak vidím nálepku hybrid=nezájem. Jen co jsem viděl ty kufrový dveře a tam ten nápis uprostřed stejně jak nová škodovka, napadá mě, že dnes se asi výrobci aut bojí vytvořit něco novýho, protože mají strach? Dřív ten design se od sebe tak lišil a byly odvážnější výstřelky nad kterýma se kroutilo hlavou a ve finále jak to bylo úspěšný - Sierra, jedno z prvních moderních tvarových aut v 80tých letech, Focus v mileniu a dneska všechno jak přes jeden kopírák...
 a jak vidím nálepku hybrid=nezájem. Jen co jsem viděl ty kufrový dveře a tam ten nápis uprostřed stejně jak nová škodovka, napadá mě, že dnes se asi výrobci aut bojí vytvořit něco novýho, protože mají strach? Dřív ten design se od sebe tak lišil a byly odvážnější výstřelky nad kterýma se kroutilo hlavou a ve finále jak to bylo úspěšný - Sierra, jedno z prvních moderních tvarových aut v 80tých letech, Focus v mileniu a dneska všechno jak přes jeden kopírák... 

Interier jednoznacne lepsi proti odchazejici generaci Kugy.
 Interier jednoznacne lepsi proti odchazejici generaci Kugy.

když to seřadím u FORDU od nejskaredejsiho k nejhezčímu  ECOSPORT, KUGA, EXPLORER, RANGER (v potez beru poslední verze)
 když to seřadím u FORDU od nejskaredejsiho k nejhezčímu  ECOSPORT, KUGA, EXPLORER, RANGER (v potez beru poslední verze) )
)

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 1 host