Příspěvek
od IvanSt » 21.10.2019 17:11
Já ty argumenty znám, jen mě už nebaví se v nich pořád babrat a něco vyvracet. Ono to není tak jednoduché, že vyšší HTHS automaticky znamená stabilnější olejový film. Vysoké teploty no dobře, já orientační teploměr na olej mám. Jasně že u turba bude chvílemi teplota možná i dvojnásobná bla bla.. To jsou všechno neuvěřitelné hospodské kecy. Při výrobě motoru inženýři monitorují desítky senzorů. Udělají kompromis, nejmenší zlo a jen konspirační teoretik si myslí, že ty motory na předepsaný olej vydrží 60-100 tisíc. To už naštěstí vyvrátila realita, ale před pár lety to byl také neuvěřitelný boj. Oleje jsou poslední dobou o aditivech a řeší se problémy jako LSPI. A že mám poslechnout nějakého joudu, protože on točí auto k sedmi a musí mít pořádný olej na zimu a na léto ještě pořádnější? Do starých Béčkových motorů od Hondy jsme dávali hustší olej jen proto, že ho žraly a mělo to nějaký význam a ne kvůli tomu, že byly schopny točit devět tisíc.
Jiná věc je, pokud budu mít auto na okruh, ale to jsme úplně někde jinde. Někteří se mylně domnívají, že když těch 100kW od benzinky fakt jako sešlápnou až na podlahu, že musí mít racingový olej. To samé jízda s karavanem. To samé jízda po dálnici..
Je dobré si uvědomit, že tyhle "eco" oleje rozhodně nemají jen eco auta. Je to jen další vývoj v tribologii a motorech, který se některým lidem nelíbí už z principu. Já když jsem se před pár lety o oleje upřímně zajímal, četl jsem hodně americká a ruská fóra, abych byl daleko od EU. Výsledek je na mě asi patrný a že se dá narazit na zajímavé nezávislé testy.
Každý máme nějaké zkušenosti a díky za ně. I novému členovi věřím, že je a asi i bude s olejem spokojený. Já bych ale musel mít nějaký podložený důvod, abych si ho do auta nalil. Stále na něj čekám..
Ford Focus ST 2014